8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti z dětských domovů roztančily Kongresové centrum

11. 11. 2009 | Úspěšní lidé

den plný sportu, tance a muziky proměnily v sobotu 7. listopadu pražské Kongresové centrum děti z 28 dětských domovů z celé České republiky. Za vydatné podpory svých patronů, jimiž jsou tradičně oblíbené tváře TV Nova, a veřejnosti se tam konalo finále druhého ročníku charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, společného projektu televize Nova a občanského sdružení Dětské domovy v pohybu.


TV Nova byla zároveň generálním partnerem a internetové portály nova.cz a tn.cz hlavními mediálními partnery. Ivana Jirešová, Petr Vágner, Ondřej Pavelka, Markéta Fialová, Karel Voříšek, Kristina Kloubková, Tomáš Krejčíř, Lucie Benešová, Jiří Babica a další oblíbené tváře televize Nova, populárních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice po celý den povzbuzovali 325 svých svěřenců z dětských domovů z Plzně, Chebu, Zlína, Ústí nad Labem, Čeladné, Kašperských hor, Kroměříže a dalších, kteří soutěžili o prvenství v sestavách aerobiku, hip hopu, břišních tanců a v kategorii muzikál.

akceVše s nimi během uplynulého roku nacvičovala známá cvičitelka Hanka Kynychová a její tým. „Jsem tady, protože děti miluju. Od dětí se můžeme v životě nejvíc učit, “ říká herečka Ivana Jirešová. „Navíc je teď má dcera na čtrnáct dní ve střídavé péči u otce, takže se nemám o koho starat, a děti z dětských domovů péči potřebují. Jsem poctěná, že tady s nimi můžu být, holky z Uherského Hradiště jsou prostě úžasné.

Moderátorka Odpoledních Televizních novin Kristina Kloubková byla patronkou DD Jemnice: „Potěšilo mě, že jsem se mohla stát patronkou stejného dětského domova jako vloni. S dětmi mě to hrozně baví a připadá mi úžasné, že jim někdo dal možnost ´přičuchnout´ k tancování a ukázal jim tak, co všechno zvládnou. Jsem velmi ráda, že můžu při tomto projektu být.“

Moderátor Televizních novin Karel Voříšek také nepřijal patronát v soutěži Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou poprvé. „Dělám to proto, že pomáhat se má a mě to baví. S lidmi z Dětského domova Staňkov jsem navázal úzké přátelství, takže si mě vybrali za oficiálního patrona jejich domova a jezdím tam pravidelně na různé akce.

Do sportovního zápolení děti správně „nažhavilo“ vystoupení Exhibiční akcejednotky Armády České republiky a pak už následovala vystoupení jedné kategorie za druhou. Ale i malí a mladí sportovci si potřebují oddechnout, a tak jim krátké přestávky zpestřili svým zpěvem finalisté soutěží Česko hledá SuperStar a X-Factor Míša Nosková, Zbyněk Drda a Ondřej Ruml.
Porota složená z odborníků i laiků neměla jednoduchý úkol, protože musela nejen ohodnotit výkony soutěžících, ale také vybrat nejlepší ceduli, pod níž se každý domov prezentoval.

V této kategorii si prvenství odvezl Dětský domov Most. Soutěž o nejaktivnější tetu či strejdu vyhrála Martina Vernerová z domova v Ústí nad Labem – Severní Terasa. Cena sympatie byla udělena  v kategorii aerobik Dětskému domovu Lichnic a v kategorii hip hop Dětskému domovu Most.

Zlaté medaile v různých kategoriích si z Prahy odvezli:
Aerobik junior – DD Zlín
Aerobik kadet – DD Plesná
Aerobik mini – DD Ústí nad Labem – Severní Terasa
Hip hop – DD Ústí nad Labem – Severní Terasa
Břišní tanec – Zábřeh na Moravě
Muzikál – DD Ústí nad Labem – Severní Terasa

Absolutním vítězem 2. ročníku charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou se stal Dětský domov Ústí nad Labem – Severní Terasa. Jeho týmy dostaly, stejně jako ostatní úspěšní účastníci soutěže, hodnotné věcné ceny, pohár pro vítěze, putovní pohár, který se letos uděloval poprvé, a výtěžek z dobrovolného vstupného. Šek na více než 12 tisíc korun zástupcům domova předala ředitelka marketingové komunikace TV Nova Miloslava Nováková a Hanka Kynychová.

Poblahopřála vítězům, ocenila vynikající úroveň soutěže, jejímž je TV Nova generálním partnerem, a vyjádřila naději, že se všichni se stejným entuziasmem zúčastní i třetího ročníku tohoto charitativního, sportovně hudebního projektu.


Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zazitek pro vsechny deti
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda,že se takové akce pro děti z domovů konají,viděla jsem ukázku i v televizi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles