8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finalistky Miss České republiky odlétají na Rhodos

22. 06. 2007 | Úspěšní lidé

Řecký ostrov Rhodos je dost krásný sám o sobě, ale od neděle 24. června se stane nejpůvabnějším místem na světě – finalistkám Miss České republiky na něm totiž začnou prázdniny.


Jako každý rok i letos darovala cestovní kancelář Blue Style dvanácti nejkrásnějším Češkám dovolenou na nejvyšší úrovni. Po Škole Miss, která je vždy prvním, ale velice pracovním společným výletem uchazeček o trůn královny krásy, je týmová dovolená vyloženě odpočinkovou a zábavnou záležitostí. Dívky se budou slunit u moře a užívat si perfektního hotelového servisu. Kromě toho na ně čeká řada překvapení v podobě výletů za historickými památkami a večerních výprav do tanečních klubů. V tomto směru majitel Blue Style Imed Jeddai nikdy nezklamal.


“Miss














S misskami odlétají do středomoří i zástupci mediálních partnerů naší soutěže, kteří budou ve svých listech uveřejňovat pravidelné reportáže. Finalistky odlétají v neděli 24.6. v 5:00 z terminálu Sever 1. V odletové hale budou již od 3:00 hod.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !