Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sympaťákem roku 2011 se stal Filip Pavliňák

17. 10. 2011 | Úspěšní lidé
Šestadvacetiletý architekt z Brna Filip Pavliňák se v sobotu večer stal Sympaťákem roku 2011. Slavnostní finále soutěže proběhlo v Národním domě v Praze na Smíchově za účasti odborné poroty, celebrit a více než čtyř stovek diváků v sále. Vítěz si odnesl mimo titulu Sympaťák roku 2011 ještě originální artefakt od Bořka Šípka, luxusní dovolenou v Las Vegas a řadu dalších cen.

Sympaťák roku 2011

I. místo – Filip Pavliňák (26), Brno
II. místo – Vladimír Petřek (23) Uherské hradiště
III. místo
– Juraj Javorka (23) Nitra
 

Vítěz Sympaťáka roku 2011 Filip Pavliňák byl svým vítězstvím trošku zaskočen: „Ta soutěž mě lákala už loni. Moc se mi líbil ten nápad dát příležitost také mužům, protože podobné soutěže se pořádají hlavně pro ženy. Nešel jsem do toho s tím, že bych vyhrál, přišlo mi to jako možnost pro získání nových zkušeností,“ řekl krátce po soutěži vítěz.

Sympaťák roku 2011Za stolem porotců zasedla řada známých osobností, např. Jiří Pomeje, Jiří Krampol, Heidi Janků, Petr Novotný, Nikol Moravcová, Robert Vano či vítěz loňského ročníku soutěže Lukáš Trs, který se novinářům svěřil se svým tipem na vítěze: „Přiznám se, že jsem dal nejvíc bodů právě Filipovi, který nakonec vyhrál. Působí na mě jako hodně inteligentní chlap, který už ví, co chce,“ řekl loňský Sympaťák roku.  Zatímco herečka Nikol Moravcová byla v tipování vítěze opatrnější: „Každý z těch finalistů má něco v sobě. Každý mě něčím bavil a všichni vypadali dobře, ale s vítězem jsem spokojená,“ tvrdí herečka.

Světoznámý fotograf Robert Vano nafotil s dvanáctkou finalistů nástěnný kalendář s názvem Sympaťák roku by Robert Vano, který byl v rámci slavnostního finále pokřtěn. Vano je mj. uměleckým ředitelem soutěže a také on komentoval vítězství Filipa Pavliňáka: „Určitě to byl jeden z kandidátů na vítěze. Je to chytrý a milý člověk. Určitě sympaťák, jak má být,“ říká Vano.

Sympaťák roku 2011Letošním finalistům Sympaťáka roku zpívaly výhradně zpěvačky – Marcela Holanová, Heidi Janků a Helena Vondráčková, která vystřihla v závěrečné části finále své největší hity, např. Dlouhá noc nebo Sladké mámení. Také Helena Vondráčková si letošní finalisty Sympaťáka pochvalovala: „Je tady cítit ve vzduchu, že tady o něco jde. Na začátku jsem si vůbec netroufla tipnout, kdo z těch dvanácti to může vyhrát. Filip si vítězství zaslouží, působí na mě velmi sympaticky.  Ráda jsem mu předávala cenu,“ řekla hvězda pop music Helena Vondráčková.

Jedním z překvapení letošního Sympaťáka roku byl více než skvělý výkon moderátora večera Petra Suchoně. Odvážně ho hodnotí jeden z porotců – ostřílený moderátor Luboš Xaver Veselý: „Vedle všech finalistů, vítěze i zpěvaček byl pro mě velkou hvězdou Petr Suchoň, myslím, že jako moderátor  je dnes na úrovni Marka Ebena nebo Jana Čenského, těším se, že bude moderovat i Sympaťáka roku 2012,“ řekl po finále Xaver.


Zdroj, foto: archív Sympaťák roku


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá pěkně kluk!
Obrázek uživatelky
profil
GratulujuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles