Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.01. 2021
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Superšéf 21.2. 2020 - Zdeněk Pohlreich se chystá do Svitav

21. 02. 2020 | Televizní tipy
Potřebujete předělat nejen koncept, ale i vzhled restaurace? Stačí jeden jediný den a pod dohledem Superšéfa máte vše! Sledujte další díl pořadu Superšéf už 21. 2. ve 20.15 na televizi Prima. A čas běží…

Převlečený za čupr důchodkyni, paní Naďu, vydává se Zdeněk Pohlreich do restaurace U Filipa. Podniku, který vlastní starý známý Filip Albert (prošel i podniky, které se Zdeněk Pohlreich snažil resuscitovat v pořadu Ano šéfe!) na první pohled vypadá docela nadějně, ovšem skryté kamery i fingovaná rodinka zjistí věci, které asi nikdy neměly vyplynout na povrch. Na restauraci u Filipa by nebylo zdánlivě nic zvláštního.

Superšéf Zdeněk Pohlreich se chystá do Svitav. Třetí díl pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpětV podniku jsou přesvědčeni o tom, že vaří dobře. Kuchař a majitel restaurace Filip a jeho kamarád Martin mají vášeň pro vaření a snaží se dělat takzvaně moderní poctivou gastronomii.  Vše by bylo ideální, kdyby podnik nemusela dotovat Filipova drahá polovička, kadeřnice Aneta. A absolutní dokonalost by nastala, kdyby do podniku chodili lidé. Jaké zvraty čekají restauraci po tajné návštěvě Zdeňka Pohlreicha?! Vydrží tým 24 hodin, aniž by to vzdal? Slzy totiž potečou ve Svitavách proudem!

Zdeněk Pohlreich vysvětluje: „Ve Svitavách, v restauraci U Filipa byl největší výzvou změnit myšlení majitele z idealistického na komerční.“
A dodává: „Hlavní chyba je, že sestavení jídelníčku a popis jídel je takovým tím módním jazykem, že málokdo ví, co na talíř dostane. Ani moje půjčená rodina nevěděla, co bude jíst. A to je velká chyby. Hospoda nemá ohromit. Má nasytit, vonět a lahodit. Navíc na jídlo jsme čekali tak dlouho, že se i venku začalo měnit světlo.“

Když se do debaty během procesu proměny chtěl vložit majitel, Zdeněk Pohlreich ho utnul rázně: „Ty nemůžeš vůbec nic, ty teď budeš jen poslouchat.“ I o tom pořad Superšéf je.
Důležitým úkolem je zjistit v naprostém utajení veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit i hlavní aktéry. Naučit kuchaře jinému přístupu k vaření. Což probíhá pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha v pojízdné kuchyni pořadu Superšéf a dochází k restartu nefunkčního konceptu celé restaurace. Rychle, bez zbytečných prostojů. Čas totiž pořád běží. Zdali podnik po tomto zásahu přežije, či ne, je ovšem otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Celý tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Další díl pořadu První díl pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět sledujte v pátek 21.2.2020 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !