Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Světlo pro chvíle odpočinku

1. 08. 2016 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Sedíte si tak venku na terase, když tu se začne stmívat a vy víte, že máte po klidu. Musíte pobrat děti, aby si něco po tmě na zahradě neudělaly a někam nespadly. Co byste ale řekli originálnímu osvětlení vaší zahrady a terasy? Za prvé byste viděli na své děti i za tmy a zároveň byste si mohli posedět ještě nějakou tu chvilku venku, než bude čas dát vaše ratolesti spát. Pěkná představa to je, co?


Vytvořte si i vy z vašeho exteriéru bezpečné a designově zajímavé prostředí pro chvíle pohody a klidu. Vy si povídáte s kamarádkami a děti si při tom hrají. No není to idylka? Zajímá vás, jak to udělat? Je to velmi jednoduché, stačí se obrátit na výrobce exteriérového osvětlení.

osvětlení BegaOpravdovou špičkou ve venkovním osvětlení je Bega. U tohoto německého výrobce venkovních svítidel najdete skutečné skvosty, co se týká originálního zpracování a kvality. Jeho světelné unikáty můžete použít pro každou architekturu a jakékoli venkovní podmínky. 
Vítězství na poli kvality a prestiže si vybudovala Bega nejen tím, že světla jsou odolná proti špíně, výkyvům počasí či extrémním teplotám, ale zároveň jsou jedinečná a designově zajímavá.
V Česku tuto značku najdete v sortimentu společnosti Lightworks. Ta se zaměřuje na originální osvětlení od předních světových návrhářů s puncem kvality.

Máte jasnou představu, jak má vaše zahrada vypadat? Nebo hledáte pomocnou ruku a uši, které vám budou naslouchat? V tom případě jste na té správné adrese.
Odborníci společnosti Lightworks pro vás zajistí cokoli, co budete potřebovat. Případně osloví další spolupracující společnosti, tak abyste se už nemusela o nic starat.
Mezi často využívaná osvětlení zahrad, parků a teras patří osvětlení Bollards. Jedinečné provedení zajišťuje zcela bezpečný průchod po cestičkách a chodnících, kde jsou tato světla umisťována. Panel osvětlení vedoucí ze sloupku vrhá přímý paprsek na prostor před světlem.osvětlení Bega

Bollards osvětlení je dostupné hned v několika provedeních. Menší pro užší cesty a vyšší pro osvětlení chodníků. Dále si také můžete vybrat, zda má být světlo bílé LED či klasické žluté barvy.
Bega má ve svém sortimentu Bollards osvětlení ve dvou barevných odstínech, černé grafitové nebo stříbřitě šedé barvě. Záleží jen na vás, jakou barvu dáte svému domovu.
V případě, že zrovna není tma, zajišťuje unikátní zpracování světla originální doplněk vaší zahrady. Jedinečný tvar světla je pak třešničkou na dortu vašeho exteriéru.

Toužíte po výjimečnosti? Nebo potřebujete poradit s umístěním světel ve vašem domě či zahradě, aby byl bezpečný? Obraťte se na odborníky, pro které nikdy nebudete jen jedna z mnoha!
Katalog osvětlení Bega (en)

osvětlení Bega





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !