Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svůdné spodní prádlo aneb buďte královnou ložnice

27. 12. 2020 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

To, co mají všechny ženy na světě při nakupování spodního prádla společné je, že jim toto prádlo musí opravdu perfektně sednout a musí se v něm cítit naprosto spokojeně a svůdně. Takže nejčastěji si kupují takové prádlo, které je hlavně svůdné. Jak tedy vybrat takové prádlo, ve kterém svému drahému doslova vyrazíte dech?

Online nakupování prádla


Svůdné prádlo je velmi důležitou součástí šatníku každé ženy, nicméně spousta z nich se stále stydí si tyto kousky oblečení vybírat v obchodě. Od toho jsou tady naštěstí online nákupy, které velmi usnadnily výběr a otevřely nový pohled na nákup spodního prádla, které je na pohled atraktivní, ale zároveň pohodlné na nošení. Protože móda a pohodlí jdou stále ruku v ruce. Nicméně výběr toho správného prádla může zabrat nějaký čas, protože máte na výběr opravdu z velké spousty možností.


trendy spodního prádlaKorzety


Korzety se nosí již několik set let, a jejich styly se měnily zároveň s aktuálními ideály ženy. Znázorňoval tak vosí pas, přesýpací hodiny či pas prodlužoval. Váš korzet se ale hlavně musí splňovat to, co od něj očekáváte vy sama. Můžete si je vybrat podle kostic, materiálu, zapínání a dalších aspektů. V případě kostic doporučujeme výběr těch ocelových, které vaše tělo dokonale vytvarují.

Korzety se dělí na 2 základní typy:

    1. přes prsa
    2. pod prsa

Určitě je vhodnější volit korzet přes prsa, který použijete zároveň jako podprsenku – a nemusíte tak ještě složitě shánět takovou, která se bude k vašemu novému korzetu hodit. Korzety pod prsa jsou spíše vhodné pro vytvoření atraktivního pasu například pod halenkou.

Podprsenky


Erotické podprsenky na rozdíl od té klasické kladou důraz na estetiku a vyzývavé střihy. Co se týče materiálu jsou ale stejné, jako podprsenky běžné, tudíž se vyrábí z bavlny, polyuretanu, nylonu, elastanu a Lycry.


Podvazky a podvazkové pásy


Podvazky dokážou vzbudit v nejednom muži velkou představivost, a hlavně navozují vzrušení, když jeden po druhém uvolňují podvazkové pásy, aby je mohli následně sundat úplně. U těchto byste měla akorát dbát na jedno pravidlo, a to je to, že by podvazky i podvazkové pásy měly ladit s barvou zbytku vašeho prádla – aby pak kombinace barev nepůsobila příliš rušivým dojmem.

A samozřejmostí jsou také svatební podvazky, které nesmí chybět žádné nevěstě. Ty se nejčastěji vybírají v bílé barvě, která značí panenství, v červené barvě, která je přirovnávána k vášni nebo v modré barvě, která jednoduše symbolizuje „něco modrého“, co by měla nevěsta při svatebním dni mít i sebe.

Tipy pro výběr svůdného spodního prádla


Většina žen se spoléhá na barevnou klasiku, kterou je červená, černá a bílá. Je pravdou, že blondýnkám sluší pastelové barvy, brunetkám zase ty tmavší, jako je safírově modrá či smaragdově zelená. Ohnivé zrzky by se měly zaměřit na jemné zemské barevné tóny. Z materiálů jsou nejoblíbenější krajka, hedvábí, síťovina či samet.
Nejdůležitějším faktorem, kterým by si měla být žena před nákupem tohoto spodního prádla jista, je velikost. Pokud vám nebude přesně sedět, bude pod oblečením (a hlavně bez něj), vypadat opravdu divně. Jednoduše se tedy změřte krejčovským metrem, abyste nebyla ve výsledku překvapena.

Buďte k sobě trochu kritická a zamyslete se nad tím, co byste na sobě chtěla vyzdvihnout, a co naopak je potřeba trochu skrýt. Pokud máte širší boky, je třeba se zaměřit na takové prádlo, které se vám nebude nikde zařezávat a zvýrazňovat tak tuto část vašeho těla a opticky vás rozšiřovat.
Pokud máte větší prsa, víte, jak je občas těžké udržet je tam, kde mají být. Kupte si tedy raději podprsenku s větším obsahem Lycry.

Foto: Astratex


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles