Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemství vyrovnaných matek

6. 05. 2022 | Knižní tipy
Název: Tajemství vyrovnaných matek
Podtitul: Silné matky - silné rodiny - silná společnost
Autor: Easwaran Karella
Datum vydání: 3/ 2022
Nakladatelství: Grada
Formát: 141 × 205 mm
Vazba: brožovaná
Počet stran: 240
Cena: 279 Kč

Cítíte se často ve stresu a pod tlakem požadavků, které na vás klade rodina, partnerství, práce a domácnost? Trpíte kvůli neustálému přívalu obtížných situací, od nocí beze spánku přes nedorozumění s partnerem až po problémy v práci nebo ve škole či školce, úzkostmi a chronickou únavou? Býváte vyčerpaná, nedaří se vám udržet si každodenní radost ze života a vnímáte, jak se vaše frustrace promítá do celé rodiny? Naznačuje vám okolí, že jste chaotická a labilní, uštvaná a nesystematická?

Tajemství vyrovnaných matekEnormní zátěž kladená na matky a stres, kterému jsou vystaveny, se v posledních letech výrazně zvýšily. Souvisí to se změnou společenských struktur a podoby dnešní rodiny, kdy je často nutné zkoordinovat dvě kariéry. Požadavky jsou rozmanitější a stoupají očekávání na úspěšné rodičovství a partnerství.

To může vést až k psychickým onemocněním, depresím a úzkostem. V této knize najdete nové cesty k lepšímu vnímání sebe sama a efektivní strategie pro zvládání starostí a problémů. Naučíte se zvládat výzvy mateřství a rodinného života s menším stresem a větší radostí. Díky tomu budete moci zaujmout v rodině i ve společnosti jasnější a stabilnější pozici – když vy sama budete stabilní a vyrovnaná, budete zvládat i všechny ostatní důležité úkoly ve svém životě – výchovu a péči o děti, soužití s partnerem, s přáteli i svým okolím, práci a mnoho dalšího.

O autorovi knihy Tajemství vyrovnaných matek:


Dr. Karella Easwaran, nar. 1965, vystudovala medicínu v Maďarsku a poté se specializovala na lékařství pro děti a mládež v Univerzitní dětské nemocnici v Kolíně nad Rýnem. Má rovněž odborné zkušenosti s naturopatií a výživovým poradenstvím. V posledních letech se zaměřila na celostní medicínu a rozšiřovala své znalosti a zkušenosti na Benson-Henry Institute for Mind Body Medicine na Harvardské univerzitě. Pracuje jako dětská lékařka ve vlastní ordinaci. Její první kniha Tajemství zdravých dětí: co by rodiče měli a neměli dělat se stala bestsellerem.


Tuto knihu Tajemství vyrovnaných matek zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !