Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tchibo je více než káva. Tento týden také oblečení pro děti!

16. 03. 2011 | Pro děti
TchiboŠálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden například oblečení pro velké i malé děti s cool výbavou na skateboard.


Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života. Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto  pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Tchibo pro dětiPojďte si užívat jara!


Tento týden se mohou menší i větší děti předvést ve svých nejaktuálnějších jarních modelech a díky ležérním mikinám s kapucí nebo bundám 3 v 1 na sebe zaručeně strhnou veškerou pozornost. Kluci nohou na skateboardu a v novém trendy oblečeni vyrazit rovnou na U-rampu. Zkrátka nepřijdou ani malé parádnice: v  neodolatelném dlouhém triku a s plyšovým pejskem v taštičce budou vypadat opravdu roztomile. Nabízíme Vám oblečeni, které je trendy a zaručeně se líbí– a hlavně: nechybí mu styl!

Tento týden doporučujeme:


Tchibo pro dětiDlouhé triko se šálou z čisté bavlny příjemné k pokožce. Triko má na bocích řasení a na přední straně potisk v kontrastní barvě. Sada obsahuje i barevně sladěnou šálu. Vybrat si můžete ze tří barev a pěti velikostí! Cena je 279 Kč.

Hitem se určitě stane nový typ kalhot, tzv. džegíny, které jsou kombinací klasických džín a legín. Mají přiléhavý střih, dokonale padnou a příjemně se nosí. Doplněny jsou dvěma ozdobnými kapsami a naznačeným zipem. Stojí 449 Kč. A jako doplněk pak jeden ze tří různých barevných Tchibo pro dětikombinací šátků o velikosti 90x90 cm a ceně 249 Kč.

Pro menší i větší dívky máme jsme připravili také dva druhy k pokožce velice příjemných pyžam za 349 Kč. Mezi drobné vychytávky patří kontrastní švy, ozdobná knoflíková lega s knoflíčky ve tvaru srdíček, nakládaná klokaní kapsa a kalhoty s volnou gumou v pase.

Získejte kupón na 109 Kč pro první objednávku!


Tchibo pro dětiV e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou platné pouze pro nákup v e-shopu. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Přihlásit k odběru se můžete zde: registrace k odběru newsletteru.


Výrobky z nové kolekce můžete v e-shopu tchibo.cz zakoupit již nyní, v průběhu tohoto týdne i ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.



Zdroj: tchibo.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mají velký výběr pro všechny kategorie.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
super věcičky,každoročně využívám pro syna k zakoupení zimního kompletu,jsou superSmajlík,sama pro sebe jsem už taky kolikrát využila a chválím že nekončí vel.42 a chlapovi jsem pořizoval zejména sportovní oblečení a byl nadšenejSmajlík,takže pro mě samé pozitivum. A že mají větší výběr na holky než na kluky?? Ruku na srdce,to je snad všude neSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné věci, ale pro holčičkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné věci
Obrázek uživatelky
profil
... a naleznete výbornou kávu. A další nabídky oblečení atd. jsou taky super, občas odtam něco koupím Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles