Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Test národa opět na obrazovkách TV Nova

4. 11. 2007 | Televizní tipy
Představitelé národů bývalého Československa opět poměří své síly v největším mezinárodním vědomostním testu. Dokáží Slováci obhájit loňské vítězství? Zvítězí tentokrát Češi? Napínavé odvetné utkání uvede česká TV Nova a slovenská TV Markíza v přímém přenosu již v sobotu 10. listopadu ve 20:00 hodin pod názvem ČR : SR Test národa 2007.

I letos se mohou diváci obou národů imaginárně vrátit zpět do školních lavic a v odvetném souboji navzájem poměřit své časem zaprášené vědomosti hned z několika odvětví - z přírodních věd, literatury, zeměpisu, dějepisu a umění. Ve studiu bude spolu s diváky opět soutěžit desítka VIP osobností, z nichž pět bude hájit barvy České republiky a pět Slovenska.

Test národa Test národa















Českou stranu bude reprezentovat desetibojař Tomáš Dvořák, moderátorka Televizních novin Markéta Fialová, herec Miroslav Etzler, zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová a zpěvák Martin Maxa, jenž je původní profesí učitel. Slovensko zastoupí hokejová legenda Jozef Golonka, herečka Marta Sládečková, moderátorka TV Markíza Zlatica Puškárová, zpěvačka a finalistka první řady soutěže Slovensko hledá SuperStar Martina Šindlerová a herec Maroš Kramár. Již tradičně pak oba soutěžní týmy ve studiu podpoří šest zdánlivě nesourodých skupin – zástupci z řad cvičitelů, novinářů, hasičů, starostů, mažoretek a popelářů.

Test národa Test národa















Moderace se i letos ujalo již prověřené duo Dalibor Gondík a Adela Banášová.

ČR : SR
Test národa 2007



Test národa „Když jsme se v loňském roce rozhodli pro vysílání česko-slovenského Testu národa, vůbec jsme netušili, jak velký ohlas tento souboj dvou národů u diváků bude mít. Holt jsme hravé a soutěživé národy a příležitostí změřit si své síly máme málo. I toto je jeden z důvodů, proč v letošním roce - přibližně ve stejném termínu - vyhlašujeme slovenské Markíze odvetu. Prohráli jsme, musíme se zkrátka pokusit napravit si reputaci,“ prohlásila s nadsázkou producentka zábavné tvorby TV Nova Mirka Adamová a dodala: „Věříme, že se budou diváci u televizní obrazovky dobře bavit. Pokud prohrajeme, nebudeme smutní, protože za týden si to se Slováky rozdáme ve fotbalu, a tam by nám to mělo jistě vyjít.“



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je slovenka
Obrázek uživatelky
profil
já už se moc těším,že si zasoutěžíme.
Obrázek uživatelky
profil
Bude to i po internetu?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles