Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Travní koberec vytvoří zelenou oázu a nikdy neuschne

26. 07. 2023 | Moderní bydlení
Nedaří se vám vypěstovat nádherný trávník? Je tady pro vás daleko jednodušší řešení, které vám v dlouhodobém horizontu ušetří i nemalou část peněz. Umělý trávník! Ten je zelený po celý rok a prakticky se nemusí udržovat.

Travní koberce jsou skvělým řešením pro balkony a terasy, využijete je ale i na předzahrádkách, pod venkovním posezením a v okolí bazénu. Mezi jejich největší výhody patří snadná údržba. Žádné sekání, zalévání ani hnojení!. Už se tedy nemusíte bát žádných vypálených míst od sluníčka, žádného plevele nebo všudypřítomných klíšťat a dalšího hmyz. Jediné, co vás bude trápit je, že jste si nepořídili takto zarovnaný a celoročně zelený trávník, nekoupili dřív.

Trávník jako živý


travní koberceDávno pryč je doba, kdy byl umělý trávník synonymem pro nevzhledný tvrdý koberec. Výroba umělých trávníků postoupila tak, že můžete narazit na travní koberec, který je doslova k nerozeznání od skutečného trávníku. Kvalita je totiž vždy přímo úměrná ceně.

Doslova za pár kaček si můžete pořídíte zelený koberec pod bazén. Je levný, praktický a udrží bosé nohy pěkně v čistotě. Využijí ho i děti jako bezpečný hrací prostor pod houpačkou. S umělou trávou navíc nemusíte řešit žádné bláto po dešti! Když nechcete zbytečně investovat do dlažby (nebo její renovace), tak levná umělá tráva velice jednoduše a rychle vyřeší váš problém.

Travní koberce se středně dlouhým vlasem (10-35 mm) a průměrnou gramáží (1000-2000 g/m2) jsou oblíbené pro svůj dobrý poměr ceny a výkonu. Na autentičnosti jim dodávají žlutá stébla, stejně jako jejich hedvábná měkkost. Jistě pak oceníte perfektní sestřih, komfortní došlap a nepřítomnost hmyzu.

Naprosto luxusní uživatelské parametry nabízí travní koberce v té nejvyšší cenové kategorii. Barvou, hustotou i jemností se jedná o věrnou imitaci trávy, po které se prostě toužíte projít. Ideální tráva na piknikové posezení bez štípanců.

Umělá tráva obstojí v každém počasí


Umělé trávníky jsou určeny pro venkovní i vnitřní použití. Položit je můžete na terasy, pod bazény nebo na balkón. Jsou 100% prodyšné a zároveň vodopropustné. Nebojte se nechat umělý trávník celoročně venku – sníh, mráz ani horké slunce mu nevadí. Při správné pokládce se na něm netvoří louže ani nezplesniví, voda jím jednoduše proteče. Ve většině variant jsou umělé trávníky navíc opatřeny UV ochranou, takže se nemusíte bát ani o jejich stálobarevnost.

Víte, jaké jsou největší výhody travního koberce?


  • Můžete si užívat přirozeného vzhledu a dokonalé imitace trávy po celý rok.
  • Proměníte balkon, terasu či lodžii v zelenou oázu.
  • Už žádné díry v bazénu nebo odřená kolena. Měkká tráva pomůže pod bazénem, u zahradního sezení či v dětského domečku.
  • Zapomeňte na sekačku, hnojení a provzdušňování. K údržbě umělé trávy potřebujete jen koště a případně hadici s vodou.
  • Bez nutnosti zavlažování můžete mít dobrý pocit, že šetříte vodními zdroji.


Komu se nelení, tomu se zelení? To už dávno neplatí. 
Umělé travní koberce  se zelenají stále, a navíc bez práce!


Zdroj, foto: Koberce K+K


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !