Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tričko s potiskem: Volit je možné ze dvou alternativ

19. 11. 2021 | Technika
-Komerční sdělení-

Mít tričko s vlastním potiskem dnes nepředstavuje nic výjimečného. Především ve firemním prostředí se jedná o zcela běžnou záležitost. Pokud aktuálně o výrobě takovéhoto trička uvažujete, rozhodně se vyplatí myslet hned na několik velmi důležitých aspektů. Jakých? To vám prozradíme v následujících řádcích. Zaměříme se jak na to, co si před výrobou takovéhoto trička promyslet, tak i na techniky, jimiž jsou potisky na samotná trička nanášeny. Liší se pochopitelně jak technikou, tak ve finále také výslednou cenou.

trička s potiskemCo všechno je třeba vědět předem


Věcí, jež byste měli mít v hlavě před zadáním zakázky na výrobu triček s potiskem, je poměrně hodně. Začít bychom měli především velikostí. Nová trička s potiskem zkrátka musí lidem dokonale padnout se vším všudy. Myslete na to, že byste také nechtěli mít na sobě tričko, které bude příliš upnuté, nebo naopak maximálně volné. Jinak je nutné znát barevné odstíny triček, jejich počty a některé další záležitosti. Rozhodnout se musíte také pro druh potisku a samotný materiál, z něhož bude triko vyrobeno. Na obojí zaostříme v dalších odstavcích.   


Technika potisku se liší


Tím si můžete být jistí. Fakticky existují dva základní druhy potisku triček. Tím prvním je potisk prostřednictvím klasického formátu a plotteru. Vyrobí se šablona a ta se poté natiskne na samotné tričko. Dít se tak může jak v několika barvách, tak i jednobarevně. Druhá varianta je pochopitelně levnější. Jinak je možné volit i sublimační tisk, kdy se barvy přímo vpijí do látky, konkrétně do polyesteru. Používá se přitom 3D termolis na různý potisk.   

Bavlněné, nebo polyesterové tričko?


Také vcelku frekventovaná otázka. Není se čemu divit, jelikož každý má rád něco jiného. Bavlněná trička představují jakousi klasiku. Vynikajícím způsobem sají pot a je v nich příjemně. Naopak polyesterová trika jsou velmi jemná a pro letní dny jako dělaná. Ať už potřebujete promovat na tričku průmyslové vysavače na úklid nebo cokoli jiného, u polyesterových to díky sublimačnímu tisku jde skvěle. Zvládnete to ale i s bavlněnými.



Zdroj obrázku: BAZA Production
/ Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !