Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Překvapení v ZOO

6. 05. 2009 | Vaše příběhy

Jednoho parného červencového dne jsem se vydala spolu se svou pětiletou dcerkou a její o něco starší kamarádkou vláčkem do ústecké ZOO. Již na cestě do Ústí nás potkalo několik nepříjemností. Abychom se snad my tři holky nenudily, vláček z naší vísky měl půlhodinové zpoždění. Takže přípoj jsme nestihly.

Paní na nádraží nám s omluvným gestem sdělila, že musela přípojový vlak nechat odjet bez nás, protože si nemůže dovolit, aby vlak do cílové stanice dorazil ještě s větším zpožděním. Sice se to dá pochopit, ale "jak my se dostaneme do ZOO" blesklo mi hlavou. Zmatené bychom snad čekaly na soudný den, když tu náhle "tú tú" - troubení klaksonu od automobilu. To dorazil na parkoviště u nádražní haly náš Péťa.

Prý slyšel od známých, že na trati došlo k opravě na kolejišti na naší trase, tak zkusil své štěstí - a jestli budeme chtít a stihne nás v přestupní stanici, rád pojede s námi také do zologické.... To vám bylo radosti. A aby těch překvapení nebylo málo, při vstupu do ZOO nám paní v pokladně sdělila, že máme velikánskou slevu, protože jsme dorazili do pokladny ten den jako stá rodina.

Možná, že se nám to zpoždění přeci jen vyplatilo... A za slevu jsme si po prohlídce zoologické koupili něco dobrého v tamější pizzerii. Co si přát víc. Snad více takových vydařených výletů.

Autor: Kamika78



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !