Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udělejte si home office hezčí s netradičním doplňkem – akváriem

15. 05. 2024 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Práce z domova mimo jiné znamená, že máte naprostou svobodu zařídit si domácí kancelář tak, jak vám to vyhovuje. Je libo čistý pracovní stůl  s minimalistickým vybavením, nebo až kreativní chaos? Ať už se řadíte do kterékoliv z těchto kategorií, jedno bude společné pro obě kategorie: budete to doma chtít mít hezké. Dnes neseme jeden netradiční tip, jak si (nejen) domácí kancelář zpříjemnit – zařiďte si akvárium.

Akvárium může být nejen domovem pro ryby, ale i výrazným prvkem interiéru, který dodá vašemu bydlení osobitý styl, eleganci i kousek přírody. Jak jej ale harmonicky zakomponovat do vaší domácí kanceláře?

Na co nezapomenout při zařizování akvária do pracovny


akvarijní potřebyJestliže doma ještě akvárium vůbec nemáte a teprve zvažujete jeho pořízení, prvním krokem bude výběr vhodného místa, kam přesně jej umístíte. Vyberte takovou lokalitu, kde se bude akvárium dobře vyjímat a bez problému na něj uvidíte, ale zároveň se vyhněte přímému slunečnímu světlu nebo průvanu. Pak prozkoumejte, jaké druhy a především velikosti akvárií existují a podle toho zvolte.

Klíčovou roli v estetičnosti však budou hrát akvarijní potřeby, respektive vhodně vybrané dekorace. Aby akvárium působilo jako přirozená součást vašeho interiéru, je důležité sladit jeho design s celkovým stylem místnosti. Volte materiály a barvy, které doplňují nábytek a další dekorace ve vašem domově. Například, moderní interiéry ocení minimalistické akvárium s čistými liniemi, zatímco pro tradičně zařízené prostory může být vhodnější robustnější dřevěný rám.

Akvárium nenese jen estetické výhody


V dnešní uspěchané době je stále důležitější najít způsoby, jak snížit stres a udržet si duševní pohodu – a během práce na home office to může jít trochu hůř. Přece jen doma vždy najdete něco, čemu se můžete věnovat. Mít v pracovně akvárium vám však může pomoct na chvíli vypnout od stresu a starostí, a to hned několika způsoby.

Esteticky uspořádané akvárium může působit jako živý obraz, který upoutá pozornost a zároveň uklidňuje mysl. Pohled na plavání ryb v nádherně zařízeném akváriu, obklopeném rostlinami a kameny, může efektivně pomoci odvrátit myšlenky od pracovních povinností.

Stejně tak na naši psychiku působí pozitivně probublávání a šumění vody. V meditaci to ví už dávno, že právě tyto zvuky pomáhají relaxovat, proto se často využívají v různých formách zvukové terapie. Tento neustálý, ale jemný zvuk může i podvědomě pomoci snížit vaši úroveň stresu a zlepšit celkovou pohodu. Ve spojení s vizuálním klidem akvária si tak doma tvoříte úplnou oázu klidu.

akvarijní ryby
























Více než jen domov pro ryby


Přesvědčili jsme vás, že takové nevinné akvárium se může stát klíčovým prvkem vaší pracovny, který zlepší estetiku vašeho domova i vaši psychickou pohodu? Na ZooRoyal můžete z pohodlí domova nakoupit všechny potřeby pro akvaristiku, kterou vám v jednom balíčku pošlou až domů. Dnes se pro akvárium rozhodnete, do 48 hodin ho máte doma!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !