8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udělejte svou oslavu originální

15. 02. 2024 | Technika
-Komerční sdělení-

Trička s potiskem představují originální prvek každé oslavy, ať už se jedná o narozeniny, rozlučku se svobodou či jinou příležitost. Jak na skutečně nezapomenutelnou oslavu?

Originální trička s potiskem povýší i vaši oslavu


Zábavná trička s potiskem rozhodně nemají své místo jen na oslavách šestnáctin a dalších teenagerských veselic. Do zcela nového rozměru zvládnou pozvednout i večírky poněkud dospělejšího věku.

Trička můžete sladit do celkového stylu vaší párty. Díky tomu ji učiníte zapamatovatelnější. Nemusí se jednat o konkrétní motiv, stačí prostředí i hosty nenásilně vyladit například do jedné konkrétní barvy. Tím vtisknete celému konceptu určitou „tvář“.

Trička s potiskem mohou být také skvělým řešením pro hosty, kteří by jinak nad určeným dress code byli poněkud rozpačití, jelikož například nic ve vámi požadovaném červeném odstínu ve svém osobním šatníku nevlastní.

Udělejte svou oslavu originálníPro mnohé může být převlečení do těchto triček mnohem jednodušší, protože si jednoduše s oděvem na večírek jako takovým neví rady a nechtějí například být oblečeni příliš formálně.


Jaké jsou technologické možnosti pro potisk

Potisk triček ale samozřejmě musí být adekvátně kvalitní. Jinak na účastníky slavnosti příliš dobrý dojem neuděláte. Navíc si trička z vaší párty samozřejmě budou chtít i odnést i jako suvenýr. A tím spíše vy sami potřebujete, aby se jednalo o trvalou vzpomínku. Nehodí se tak, aby se potisk v krátkém čase sepral a trička se zničila.

Využívají se dominantně tyto tiskové technologie:
    • UV potisk
    • tamponový tisk
    • sublimace
    • síťotisk
    • digitální tisk

potisk tričekV současné době již tyto specifické technologie tisku umožňují vysoce kvalitní potisk různorodých materiálů, jako je bavlna, polyester či nylon včetně například bavlny organické nebo recyklovaných materiálů. Inkousty využívané pro potisky navíc dbají na šetrnost pro životní prostředí, jelikož jsou na vodní bázi.

Navíc tak dáte najevo, že vám rozhodně nechybí smysl pro humor a originalitu. Potisky si totiž můžete kompletně navrhnout svépomocí.

Komu tak příliš nevyhovují vtipná trička dostupná v obchodech, má možnost si vytvořit zcela originální koncept. V online konfigurátoru např. ve službě – Vytvorsipotisk.cz si vytvoříte svůj vlastní návrh i bez pokročilých znalostí grafického designu.

Trička s potiskem představují originální nápad za pár korun


Navzdory těmto pokročilým možnostem trička s potiskem navíc ani nejsou drahá. Stávající možnosti tisku umožňují vytvořit levný potisk triček již v malých sériích včetně vytvoření pouhého jediného kusu. Jednoznačně se vám tak vyplatí nechat vyrobit i právě například trička pro rodinu. Vybrat si můžete střihy dámské, pánské i dětské.

Díky expresní možnosti dodání hotového výrobku navíc není problém zorganizovat výrobu potisku trička i ve zrychleném termínu. Dokonce ani spontánní narozeninová oslava tak nemusí být na překážku tomu, abyste ji doplnili poutavým překvapením.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !