Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si babí léto s audioknihami v Audioteka Klubu

24. 08. 2021 | Novinky
-Komerční sdělení-

Humorné sitcomy, výpravné seriály, ale i populárně naučné show v podání oblíbených herců a známých interpretů. Díky Audiotece zjistíte, jak bohaté zážitky audioknihy nabízejí. Teď je navíc můžete poslouchat nepřetržitě v novém předplatitelském programu, který je první streamingovou službou s audioknihami v Česku. Přinášíme vám tipy na největší lákadla Audioteka Klubu.

Cestou na chalupu, během úklidu anebo v posteli po celodenním maratonu. Streamovat v předplatitelském programu Audioteka Klub můžete takřka kdykoliv a kdekoliv. V rámci členství za měsíční poplatek 99 Kč získáte neomezený přístup k více než 900 audioknih nejrůznějších žánrů. Od situačních komedií, detektivek, slavných romancí a biografií osobností, které inspirovaly svět, až po tituly věnované osobnímu rozvoji a pohádky pro nejmenší.
Audioteka

Audioknihám propůjčili svůj hlas známí interpreti a uznávaní herci jako Hana Vagnerová, Petra Špalková, Martin Myšička nebo mistr mluveného slova Jiří Lábus. V jejích podání si vychutnáte nejen klasické vyprávění, ale přijdete na chuť i zbrusu novým formátům. Do světa příběhů vás mistrovsky vtáhnou zábavné audio sitcomy, vzdělávací audio show a audio seriály napsané světovými velikány i vyhledávanými a cenami ověnčenými českými tvůrci.

Členství v Audioteka Klubu si pořídíte během chvilky. Stačí se zaregistrovat na www.audioteka.cz, stáhnout si aplikaci Audioteka a aktivovat předplatné. O výhodách Klubu se navíc můžete předem přesvědčit, s Audiotekou máte 14denní členství na zkoušku zdarma. Díky rozšířeným funkcím v aplikaci pak už posloucháte přesně na míru svým potřebám. Můžete si třeba zvolit noční režim přehrávání, nastavit rychlosti zvuku, ale také stremovat za volantem auta s podporou Apple Car a Android Auto. V rámci funkce Rodinné sdílení se k jednomu účtu připojí i další dva členové domácnosti, a tak si poslech užije celá rodina.

Pro malé i velké posluchače jsme připravili tipy na příběhy,

které patří k nejoblíbenějším.


Recepce


Nadnárodní firma, deváté patro, dlouhý pult u vchodu a tři recepční. Věříte, že skutečnou moc má v korporátu vedení? Kdeže, doopravdy velí ten, kdo má pod palcem tři K – kávovar, kurýry a komunikaci. Vítejte na Recepci, v revíru roztodivných příběhů a neuvěřitelných situací, které v satirickém audio sitcomu roztáčí Hana Vagnerová, Zuzana Kronerová a Marie Poulová.



(Ne)Gramotný rodič

Jak se stát spokojeným rodičem se šťastnými a vyrovnanými dětmi? Začněte u sebe! Když najdete rovnováhu ve svém osobním i pracovním životě, změní se vaše nastavení, a to se pak promítne i do vztahu s dětmi. Autorka bestselleru Lucie Königová vás seznámí s osvědčenými metodami a návody osobního růstu, které vám pomohou vybudovat harmonii v rodině. Výchova dětí se pak stane radostí.




Audioskop

Od mýtů k faktům. Od tušeného k překvapení...Obohaťte se o nové znalosti díky popularizační audio show, která vás zasvětí do deseti různorodých přírodovědných i společenskovědních témat v podání špiček české vědy. Zábavným a originálním seriálem o bádání vás provedou novinářka Lenka Vrtišková Nejezchlebová a herec Martin Myšička.





Malá mořská víla

Audiokniha podle stejnojmenného díla proslulého dánského spisovatele upoutá děti i dospělé. Příběh o tragické lásce mořské bytosti k pozemskému princi nabyl dechberoucího zpracování díky interpretaci Ladislava Freje. Ponořte se do vyprávění o víle, která pro své city obětuje to nejcennější, co má – svůj hlas a život, a připomeňte si jednu z nejoblíbenějších pohádek na světě.





Více o členství i nabídce Audioteka Klubu najdete ZDE.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !