Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice

10. 11. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Ženy a náušnice tvoří nerozlučný pár již od nepaměti. Jedná-li se o dárek, myslete na to, aby se s novými náušnicemi jejich nositelka cítila dobře. Dobré rady vám zaručí správnou volbu při jejich nákupu.

Nejprve vybrat drahý kov


Na českém trhu se šperky jsou zlaté náušnice vyráběny z kvalitního 14-ti karátového zlata. Navíc jej většina lidí i dětí velmi dobře snáší. Není také žádným tajemstvím, že zlato si zachovává svůj lesk a barvu po dlouhou dobu.

Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušniceJe samozřejmé, že stříbrné náušnice jsou pro mnohé cenově dostupnější. Ovšem porovnáme-li náušnice z bílého zlata s těmi stříbrnými, volba je jasná. Bílé zlato je o poznání tvrdší než stříbro a také se pyšní vysokým kovovým leskem.

Pro koho jsou náušnice určeny?


Každá žena má jiný vkus a také jsou všechny ženy typově velmi odlišné. Značně nápadné a velké šperky nesluší každému, naopak příliš jemné náušnice vhodné pro dívku nebudou slušet dámě s korpulentní postavou.

Některé dospívající dívky a ženy sportovního typu se obvykle drží více při zemi. Výborně jim padnou klasické pecky, a nebo náušnice pecky osazené jemnými zirkony. Jednoduché zaoblené tvary jim velmi vyhovují napříč všemi druhy zlatých náušnic. Nevíte-li si rady s barvou kamene, vsaďte na neutrální bílé zirkony.

Starší ženy vyhledávají klasické dámské náušnice osazené drahými kameny. Pokud jsou kameny výrazné, hodí se pro ženu s bohatým společenským životem. Večírky a nejrůznější společenské akce přímo vyžadují elegantní doplňky. Výborně se hodí i perlové náušnice, které jsou vždy pomyslnou tečkou pro elegantní ženu.
visací náušnice
Visací náušnice skvěle padnou ženám s kulatým obličejem, který dokáží opticky prodloužit a zeštíhlit. Tento typ náušnic nádherně vynikne, vyčeše-li si žena vlasy do drdolu nebo vysokého culíku.

Velmi univerzální a nadčasové jsou náušnice kruhy. Celozlaté kroužky s menším průměrem sluší dívkám, ale i ženám sportovnějšího typu . Zároveň si takové kroužky oblíbí i ženy, které musí do práce nosit společenský oděv. Vyberete-li si větší kruhy osazené drahými kameny, rázem jsou náušnice vhodné například pro ples či na svatbu.

Rada na závěr


Kdokoliv se rozhodne pořídit ženě šperk, předpokládejme, že už ji tak trochu zná. Vysledujte například její oblíbenou barvu a podle toho vyberte odstín drahého kamene. Naší radou je krásný drahý kámen, kterým je opál. Tmavovlásky neuvěřitelně rozsvítí bílý opál, blondýnkám však nejvíc sluší opály modré. Hnědovlásky a zrzky skvěle doplňuje opál oranžový či zelený.

Může se stát, že ani všechny rady světa nepomohou, a vy se jednoduše do vkusu dané ženy netrefíte. Ať už jste šperk zakoupili na kamenné prodejně nebo přes e-shop, můžete nenošené a nepoškozené zboží dle zákona do jisté doby vrátit či vyměnit. Naší poslední radou už může být jen dárkový poukaz, který vám jistě vystaví ve většině obchodů se šperky. Žena si tak vybere dárek podle svých představ.

náušnice pro ženy



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice:

Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
Vánoční dárek pro ženu? Zaručeně nové náušnice
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ach ty stereotypy!
Náušnice by mě ZARUČENĚ nepotěšily!
Kdybych něco takového nosila, tak si to budu chtít vybrat sama...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles