Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka v kabátku

fotka Jablka v kabátku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jablka v kabátku:

2 ks vejce  | 5 lžíc mléko  | 10 lžíc hladká mouka  | 1 ks vanilkový cukr  |  mléko a hladká mouka podle potřeby  |  skořicový cukr na posypání  |  džem podle chuti /nemusí být/  |  šlehačka na ozdobu

Postup přípravy receptu Jablka v kabátku:

V mělké misce, rozšleháme vidličkou vejce, přidáme mléko, vanilkový cukr a přimícháme mouku. Měli bychom mít těstíčko husté asi jako na amolety. Podle potřeby zahustíme moukou, nebo rozředíme mlékem.

Jablka si oloupeme, rozčtvrtíme a vykrojíme jádřinec. Potom je nakrájíme na plátky silné asi 0,5 cm. Vhodíme do těstíčka, promícháme a lžící nabíráme a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Ještě teplé posypeme skořicovým cukrem. Jablka v kabátku na talíři můžeme podle chuti potřít džemem a ozdobit kopečky tuhé šlehačky.

Můžeme podávat k snídaní nebo jako odpolední moučník. Jablka v kabátku jsou velmi jednoduchá na přípravu a přitom velmi chutná.


Fotky receptu Jablka v kabátku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka v kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !