Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vegetariánská kuchyně pro labužníky

13. 03. 2013 | Televizní tipy
Název knihy: Vegetariánská kuchyně pro labužníky
Autorka: Bettina Matthaeiová
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 226 × 287 mm
Datum vydání: únor 2013
Počet stran: 200
Cena: 366 Kč

Více než 150 receptů pro vegetariány a vegany! Kniha Vegetariánská kuchyně pro labužníky obsahuje: Předkrmy – nechte se inspirovat Řeky, Španěly, Turky a Libanonci. Stejně tak můžete udělat lahodné miniporce z mnoha receptů.

Bettina Matthaeiová - Vegetariánská kuchyně pro labužníkyPolévky – čiré, lehounké a plné chuti nebo sametově krémové pro pohlazení žaludku. Jsou požitek samy o sobě, ale ten lze ještě umocňovat.

Saláty – mohou se prezentovat různými způsoby: jako malý předkrm, mezichod, dekorativní příloha nebo hlavní jídlo. Jejich atributem je každopádně čerstvost.

Hlavní jídla – skutečnou potravu pro duši doplňují knedlíčky nebo nočky se znamenitým citronovým máslem, v ostré sýrové omáčce či s pikantním houbovým ragú.

Dezerty
– uspokojíme vaše očekávání: počínaje ovocnými sorbety přes jemné pěnové šafránové bezé až po šťavnatý pomerančovo-mandlový koláč.

Nápoj perfektně doplní dobrý vegetariánský pokrm teprve tehdy, když si chutě jídel a nápojů odpovídají, doplňují se a společně tvoří vyváženou chuťovou dimenzi.

Tuto knihu Bettina Matthaeiová - Vegetariánská kuchyně pro labužníky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelsví Bux.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
není nic pro mě,jsem masožravec
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles