8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh Gastro&hotelset - vaření se posouvá směrem ke gurmánství

31. 08. 2008 | Výstavy
Ve dnech 11. – 13. září 2008 se v pražském výstavním areálu PVA Letňany koná 4. ročník veletrhu GASTRO&HOTELSET - veletrh gastronomického zařízení, potravin a nápojů a vybavení pro hotely a restaurace. Láká všechny odborníky a laiky, kteří chtějí vědět více než je obecné povědomí o nových trendech v oblasti gastronomie a hoteliérství a o možnostech, které tento obor v současné době nabízí. Souběžně s veletrhem Gastro & hotelset bude na stejném místě probíhat také interiérový veletrh  TENDENCE a veletrh pro krásu těla i duše WELLNESS BALNEA.

Přicházíte do vaší oblíbené restaurace, číšník v bílé košili vám ukazuje místo, usedáte, vybíráte, objednáváte… A ač to vše vypadá velmi jednoduše a rutinně, stojí za tímto procesem práce mnoha lidí a dokonce celých týmů. Jak vznikne restaurační nebo hotelový provoz, ve kterém vám bude opravdu příjemně a do kterého se budete rádi vracet?

Veletrh Gastro&hotelset Začněte u výběru prostor, pokračujte přes architekta, designéra a mnoho dalších „článků“ tohoto řetězce, pak teprve dojdete na konec ke kuchařům a číšníkům a tím i k vašemu příjemnému posezení a výborné večeři.
A jelikož gastronomie již není o jídle, ale o chutích, vůních, atmosféře a také samozřejmě vzdělávání a nových trendech, přináší veletrh GASTRO HOTELSET prostor pro předávání informací, názorů i inspirace laikům i odborníkům.


Co konkrétně vás na veletrhu čeká?

Vystavovatelé ze všech oblastí a odvětví, na které si v souvislosti se zaměřením veletrhu vzpomenete. Od firem, které váš provoz zařídí až po dodavatele, které budete potřebovat k jeho fungování. Setkáte se zde s dovozci a výrobci všech možných nápojů, výrobci piva, dodavateli vína. Lákat vás budou dále dodavatelé nápojových automatů i nápojových směsí, kávovarů, pečiva.

Rady vám jistě poskytnou odborníci na slovo vzatí – Asociace hotelů a restaurací České republiky. Budete zkrátka mít možnost získat spoustu zajímavých a potřebných informací a předávat si zkušenosti.

„Oblast gastronomie se posouvá směrem ke gurmánství, u jídla nejde o množství, ale o kvalitu surovin i výsledku, perfektní přípravu. Úroveň služeb v gastronomii i hoteliérství je ukázkou vyspělosti ekonomiky i lidí samotných. Doufáme, že veletrh Gastro & hotelset k profesionalizaci těchto oborů přispívá. Dovoluji si proto všechny co nejsrdečněji pozvat ve dnech 11. – 13. září do areálu PVA Letňany,“ říká Martin Přívětivý, manager veletrhu Gastro & hotelset.

Informace pro návštěvníky:

Otevření veletrhu:
čtvrtek  11. 9.  10.00 – 18.00 hod.
pátek    12. 9.  10.00 – 18.00 hod.
sobota  13. 9.  10.00 – 18.00 hod.

Ceny vstupného:

Cena vstupenky dospělý      150 Kč
Cena vstupenky od 14,00h  120 Kč  (happy hour)
Cena vstupenky děti              10 Kč


Více informací se dozvíte také na oficiálních webových stránkách veletrhu GASTRO&HOTELSET.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !