Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vezměte Valentýn jako příležitost dopřát si péči

7. 02. 2021 | Svátky
Nezáleží na tom, jestli máte partnera, nebo žijete sami. Obě skupiny si přeci zaslouží jeden den jen tak ve větší pohodě, spokojenosti a s dostatečnou péčí. Věnujte ji svému partnerovi nebo sami sobě.

Jakmile se začne přibližovat 14. únor, nemusí vám začít okamžitě naskakovat osypky. Namísto nepříjemné reakce na často přítomný kýč, můžete tento den pojmout jako příležitost. Oslavit Valentýna můžete i decentně a upřímně si k němu najít cestu. Dokonce se vůbec není třeba užírat ani tehdy, pokud nemáte partnera. Vždyť 14. únor by měl ze všeho nejvíce být právě svátkem lásky. A lásku je dobré v první řadě budovat v rozumné míře sám k sobě.

Valentýn ve dvouValentýn ve dvou


Jakmile máte u sebe člověka, kterého máte rádi a vážíte si ho, oslavy Valentýna vás pravděpodobně tolik nezneklidňují. Každý pár se k tomuto svátku staví jinak, a zatímco někteří si rádi zajdou do restaurace, ženy dostávají pugéty a tento den pro ně hraje důležitou roli, jinde je situace úplně opačná. To, že už několikátým rokem s partnerem Valentýna neslavíte, však neznamená, že nemůžete začít. Každou ženu i muže jistě příjemně překvapí, když jeho protějšek zařídí chutnou večeři, vytvoří si pro druhého trochu více času a pokusí se udělat vstřícný krok. Valentýn nemusí nutně znamenat kýčovitá gesta. Co třeba jen čas navíc strávený něčím, co máte oba rádi?

Valentýn o samotě


Od singles to každoročně 14. únor pořádně schytává. Doporučujeme se letos raději rozhodnout na svátek lásky nenasazovat a využít ho sami pro sebe. Rádi máte mít přece především sami sebe. Klidně si vezměte volno v práci, sejděte se s přáteli nebo si jen zařiďte večer podle vlastních představ. Klidnou harmonickou atmosféru vykouzlí příjemná odpočinková vůně, dobré jídlo i oblíbený film. Možná zkuste vypnout sociální sítě. Pokud vás zamilované účelové fotky lidí z vašeho okolí nezajímají, proč byste si je měli dobrovolně prohlížet?

5 tipů, jak si užít Valentýn i o samotě


    1. Objednejte si jídlo, které máte rádi – Pořádná porce sushi nebo dort z oblíbené kavárny? Vezměte 14. únor jako příležitost dopřát si něco navíc.

    2. Vytvořte si příjemnou atmosféru – Pomůže vám k tomu jemná bytová vůně nebo svíčka. Když budete vybírat, zamyslete se nad nákupem u lokálních výrobců. Dobré skutky se počítají!

    3. Napusťte si vanu – Kopa pěny nebo relax ve vaně plné léčivé mořské soli vám pomůže odbourat stres a pročistit si hlavu.

    4. Dobrý drink si můžete dát i sami – Pít pravidelně o samotě není dobrý nápad, ale symbolickou skleničku svého oblíbeného pití byste si na tento datum dopřát mohli.

    5. Film, který už dlouho odkládáte – Zakončete den plný chutného jídla, příjemného relaxu a dobrého pití odpočinkem u filmu nebo nového dílu seriálu, na který si normálně čas neuděláte.


Zdroj: z Čech



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !