Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?

21. 04. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Máte u domu krásnou zahradu, ale využíváte ji maximálně k sušení prádla? Přiveďte na ni život! Poradíme, jak pro děti udělat zahradu atraktivní, zábavnou a bezpečnou.

Plánujte zábavu s dětmi


Vytáhnout děti z domu se může zdát jako nesplnitelná mise. Volno totiž nejraději tráví u televize a počítače. Stačí však přizpůsobit zahradu jejich zálibám a máte vyhráno. Jak to ale udělat, abyste se jim trefili do noty? Nejprve si zkuste připomenout vaše dětství. Zavzpomínejte na houpání, stavění bunkrů a tvoření báboviček z písku. Pak vyrazte společně s vašimi dětmi na zahradu, projděte si ji a nechte děti navrhnout, jaká vylepšení a atrakce by uvítaly. Jakmile se stanou součástí příprav, budou se na výsledek o to více těšit.

domeček MarimexUrčitě padne spousta nesmyslných návrhů, ale mezi řádky vyčtete, kterým směrem se při vybírání nových hracích prvků na zahradu ubírat. Plánování bude nejen příjemně strávený čas s rodinou, ale také si užijete pohyb na čerstvém vzduchu. A rozhodně ne jednou. Než se doberete kloudného závěru, budete mít z domečků, trampolín, pískovišť, houpaček a skluzavek řádně zamotanou hlavu.

Ta pravá atrakce na zahradu


Abyste možnosti výběru trochu zúžili, zaměřte se na těchto pár věcí. Než padne finální rozhodnutí, dbejte na prostorové možnosti zahrady. Je vhodné, aby atrakce byla snadno na dohled od zahradního posezení pro dospělé a nejlépe i z domu. Mezi atrakcí pro děti a ostatními prvky na zahradě by měl být z důvodu bezpečnosti volný prostor. Nezapomeňte zejména na místo doskoku u skluzavky a oblast pro houpání.

Hrací prvky vždy volte dle věku a preferencí vašich dětí. Malé děti osloví například pískoviště, nebo domeček, větší děti bude spíše zajímat trampolína, na které budou moci pilovat různé triky. Pokud máte dětí více, je dobré zaměřit se i na kapacitu počtu dětí, které mohou v jednu chvíli zároveň užívat danou atrakci. To se vyplatí zejména u dřevěných sestav s různými věžemi a houpačkami. domečky Marimex


Kde vybírat


Ať už se rozhodnete pro trampolínu, houpačku, dřevěné hřiště, nebo pískoviště, velký výběr najdete na www.marimex.cz. Na stránkách prodejce objevíte i mnoho dalších prvků, které ze zahrady udělají oblíbené místo vašich dětí. Neváhejte se inspirovat.







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?:

Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?
Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?
Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?
Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?
Víte, jak přizpůsobit zahradu dětem?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zajimave rady a hlavne ted pro me dulezite .Chystame se upravovat zahradu kvuli malemu synovi.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles