Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítězkou Miss Princess of the World 2011 je dívka z Mexika!

2. 10. 2011 | Novinky
V sobotu 1. října 2011 proběhl v TOP HOTELU Praha finálový galavečer
soutěže Miss Princess of the World 2011.


O korunku a titul Princezny světa se utkalo 24 krásek z celého světa. Galavečer zahájila malá retrospektiva do historie soutěže Miss Princess of the World a pak se již ujali slova Jan Čenský a Michaela Ochotská, kteří celý slavnostní večer moderovali. Ti následně představili divákům i odborné porotě všechny dívky v okouzlujících národních kostýmech.

Miss Princess of the World 2011

Carmen Isabel Chavez z Mexika


Miss Princess of the World 2011Porota bývá každoročně složena z významných osobností, mezi něž patří osobnosti českého showbussinesu, letos např. Felix Slováček a Jadran Šetlík, velvyslanci, národní organizátoři a další. V porotě soutěže rovněž zasedla loňská vítězka z Litvy Démanté Bubelité, prezident soutěže Ing. Viktor Krča a další.

Další představení začala první soutěžní disciplína – módní přehlídka, při které se dívky předvedly ve večerních šatech návrhářky Jiřina Tauchmanové. Došlo i na předání prvního titulu, kterou zvolili čtenáři na internetu – Miss foto, který získala Viktoriya Nimets z Ukrajiny.

V průběhu večera vyhlásili  moderátoři vítězky ještě několik dalších titulů doprovodných soutěží, např. Best national costum – nejlepší národní kostým, který získala jednadvacetiletá Soyini Fraser z Guyany nebo Miss Talent, kde zvítězila Szonja Dudik, reprezentující Maďarsko.

Diváci mohli také průběžně  sledovat videoreportáže z promotion soutěže, které se tentokrát odehrálo v královských městech, hradech a zámcích v České republice, a řadu doprovodných vystoupení, včetně čtyř nejlepších vystoupení Miss Talent. Své umění na pódiu také předvedli nejen naši známí zpěváci a hudebníci, např. Marek Ztracený, Ilona Stryjová, Vlasta Horvát, Jaroslav Svěcený s dcerou, ale také hosté ze zahraničí, např. italský zpěvák Carmine Dorsi.

Miss Princess of the World 2011Pak již začaly pro dívky horké chvilky, neboť po následných soutěžních disciplínách – módní přehlídce šatů a promenády v plavkách nastoupilo první vyřazovací kolo. Porota v průběhu večera vybrala pouhých devět superfinalistek, které v soutěži pokračovaly až do konce (dívka z České Republiky, Filipín, Guyany, Maďarska,Malty, Mexika, Slovenska, Španělska, Vietnamu ).

Poté přišla na řadu velice obávaná disciplína – rozhovory. Dívky, ač oblečeny do překrásných šatů a šperků kreativní ředitelky soutěže, gruzínské návrhářky Irmy Majngaladze, již nemohly nic schovat za krásný úsměv, fantastické míry a úžasný vzhled. Od té chvíle už bylo vše na odborné porotě, která přidělila rozhodující body a po jejich, notářsky ověřeném, sečtení nastal nejslavnostnější okamžik večera – korunovace. V závěrečném defilé předstoupily před diváky znovu v šatech všechny dívky a moderátor Jan Čenský vyhlásil :

Miss Sympatie Princess of the World 2011

Diana Sunshine Rademann z Filipín


II.Vicemiss Princess of the World 2011

Yen Cao  z Vietnamu


I.Vicemiss Princess of the World 2011

Michaela Karaková ze Slovenska


Miss Princess of the World 2011

Carmen Isabel Chavez z Mexika



Zdroj: Miss Princess of the World 2011
Foto: Zefyr.biz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles