Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Volba plavek i na problémovou postavu

3. 07. 2013 | Pro ženy

Léto, voda, opalování… to patří k sobě. Pokud si hodláte koupit nové plavky, přečtěte si následující řádky.

Plavky bychom měli vybírat hlavně podle své postavy. I tímto malým oděvem lze totiž leccos zamaskovat, skrýt, nebo naopak zviditelnit a vyzdvihnout.

Začneme tzv. ideální postavou

Ženy, které nemají výtky ke své postavě, a těch je, jak jistě víme, jen hrstka, si mohou dovolit vlastně jakýkoliv model plavek. Proč něco zakrývat? Tyto ženy si mohou dovolit moderní titěrné bikiny, a to i v moderních neonových barvách, které jsou hitem letošního léta. Pro štíhlé ženy s pěknou postavou není nic tabu. Mohou si dovolit volánky, třásně, různá řasení i prostřihy. S věkem by se i tyto výstřelky měly vynechat.

Bikiny jsou dvoudílné plavky, rozdělené na horní část zakrývající ňadra a spodní část zakrývající klín (oblast třísel) a zcela nebo jenom částečně hýždě.

výběr plavekJedna z prvních zmínek o dvoudílných ženských oděvech používaných pro atletické účely pochází již z antického Řecka z období okolo roku 1400 př. n. l. Ženy ve dvoudílném „sportovním“ obleku jsou zobrazeny také na řadě římských mozaik z 3. století př. n. l., odkrytých při výzkumu římské vily nedaleko města Piazza Armerina na Sicílii.

A co víc, ideální postavě sluší také háčkované plavky. Ty jsou stále v módě.


Problémy s postavou: 

Tvarovací plavky

Pokud máte silnou postavu, nebo jen některé její partie, uvažujte o stahovacích a tvarovacích plavkách. Těší se stále větší oblibě a jsou vyráběny i ve velmi atraktivních designech. V dnešní době si můžete koupit také plavky se stahováním na břiše, nebo jen poprsí. Ty se hodí pro ženy, které mají problém jen s jednou partií.

Tankiny

Pro mě absolutní jednička. Jsou to v podstatě dvoudílné plavky, ale vrchní část mají prodlouženou až k bříšku, případně přes něj. Jsou to kalhotky a prodloužená košilka. Jejich výhodou je také to, že můžete jakkoli kombinovat kalhotky a vršky. Pokud potřebujete zamaskovat nějaké to kilo navíc nebo jizvu, schovat bříško, zvolte si právě je. Dnes jsou navíc ke koupi za příznivé ceny.

Odpoutat od problémů s postavou můžeme také používáním parea. Jde v podstatě o velký šátek, který můžete nosit v různých obměnách jako top, šaty, nebo sukni k plavkám. Můžete z něj vytvořit pokrývku hlavy a ze zbytku látky vytvořit šatičky.

I samotné plavkové kalhotky udělají zázrak. Jejich správnou volbou si můžete hodně polepšit. Co s vámi udělají?

-  Vyšší pasové dokonale přikryjí bříško i třísla.

-  U pasových s řasením si sama nastavíte výšku kalhotek.

-  Klasické bokové zdůrazní boky a opticky „zneviditelní“ pas.

-  Bokové šortkového střihu zvýrazní boky, jsou oblíbené u mladších štíhlých žen s tzv. chlapeckou postavou s rovným pasem.

-  Klasické kalhotky s vykrojenými nohavičkami opticky prodlouží nohy.

 

Volby plavkových podprsenek:

-  Pokud máte větší prsa, volte podprsenky opatřené kosticí se širokými ramínky. Vhodné jsou také tzv. zmenšující podprsenky.

-  Naopak ženy s chlapeckou postavou s malým poprsím a úzkými rameny si mohou dovolit nevyztužené trojúhelníkové košíčky typu string, nebo podprsenku bez ramínek.

-  Pro malá prsa jsou také vhodné podprsenky typu push-up, nejlépe vyztužené. Pěkně prsa tvarují a dodají jim objem.

-  Štíhlým ženám sluší podprsenky s jedním ramínkem. Asymetrická podprsenka je dráždivá, smyslná a sexy.

-  Malá prsa zvýrazněte světlými barvami, velká opticky zmenšíte tmavou barvou. Vodorovné pruhy dodají prsům na objemu.

-  Pokud máte plný dekolt, volte místo klasické podprsenky živůtek.

 

Pamatujte také na to, že čím živější barvy plavek použijete, tím lépe vynikne vaše bronzové opálení.

Při volbě plavek se zaměřte na to, co chcete zvýraznit. Plavky také kombinujte s neotřelou bižuterií, která odtáhne zrak od nedokonalostí vašeho těla.

Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já mám už několik let tankiny i celkové plavky a letos jsem i při své postavě oblekla staré dvoudílné a nikdo mne od moře nevyhnalSmajlíkSmajlík
Ale jak píšeš,je potřeba vyzkoušet víc střihů i tipů plavek..to je důležité,pro dobrý pocit...je výhodou,že se dají koupit dvojdílné,každý díl zvlášť..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Velmi užitečný článek. Taky mě koupě plavek asi čeká, už se mi ničí gumičky. A právě kvůli postavě se mi taaak nechce jít něco zkoušet. Ve Tvém článku jsou dobré tipy, zaměřím se na ně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles