Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vše co vám dosud vadilo na praní, jsme vyřešili!

25. 01. 2020 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Život je plný zábavy, ale ta s sebou často nese i každodenní špínu. Kdo by se pořád ohlížel na to, jestli si neušpiní kalhoty. Určitě není výhrou sedět poslušně v koutě a myslet na to, aby se maminka či tatínek nezlobili, že musí zase prát. A to samé platí i o vašich dospělých každodenních aktivitách, při sportu, jídle, výletu, či jen samotném čase stráveném s dětmi. Stane se velice snadno, že vaše oblečení nezůstane dlouho bez poskvrny. Je lepší přizpůsobit vaše domácí spotřebiče vašemu životu, než se přizpůsobovat jim.

Problém číslo jedna: skvrny


Vše co vám dosud vadilo na praní, jsme vyřešili!Hromadí se vám doma prádlo a nemůžete si prostě najít ten správný čas na jeho praní? Nejde ani tak o to, že jste líní jej nacpat do pračky a zapnout, ale je vám jasné, že pokud nejdříve ručně nevyperete skvrny od některých potravin či třeba kávy, že už se jich nikdy nezbavíte. Vysokou teplotou při pouhém praní v pračce byste oblečení zase poničili, protože většina oblečení, které vlastnít,e se stejně má prát pouze na 40 stupňů. 

Nové pračky s funkcí IonTech jsou konečně odpovědí na tento problém. Pračky využívající přirozený proces ionizace a dokáží odstranit nečistoty při nízkých teplotách, bez použití zbytečných chemických prostředků. Díky ionizaci dokáže prací prostředek proniknout až do jádra vašeho oblečení. Na vaši nové chytré pračce hledejte také program StainExpert, který vám účinně odstraní až 36 druhů odolných skvrn a jejich kombinací od ovoce, přes organické skvrny, jako je třeba tráva, po skvrny od kávy, ale i třeba odolný makeup.

Vše co vám dosud vadilo na praní, jsme vyřešili!

Problém číslo dvě: nedostatek času


Boj s časem je v dnešní době jedním ze základních každodenních starostí. Váš čas je drahocenný, a proto se jej snažíte na maximum využít a neubírat si jej při domácích pracech. Vaše nová pračka je zcela na vaší straně. Díky šikovným programům, které trvají méně než hodinu, ale intenzivně působí na odstranění nečistot, zvládnete v pohodě vyprat vše, co potřebujete. Váš čas ušetří také šikovný dotykový displej, kde bude nastavení i speciálního programu stejně jednoduché jako odeslat sms na vašem chytrém telefonu. Funkce EcoEye vás bude zase neustále informovat o efektivitě vašeho pracího programu v reálném čase. Budete tak vědět, jestli vše stíháte, jak jste chtěli, třeba vaši vysněnou schůzku nebo odjezd na dovolenou.

Vše co vám dosud vadilo na praní, jsme vyřešili!

Problém číslo tři: zmačkané prádlo


Po praní je vaše prádlo čisté, ale přece jen byste chtěli něco navíc. Protože, kdo má pak ty dlouhé hodiny pořád žehlit? Nové unikátní bubny WaveActive mají uvnitř vlnovou perforaci a ta dokáže s prádlem doslova zázraky. Vašemu prádlu se dostane uvnitř pračky jemnější zacházení a dojde tak k minimálnímu pomačkání. Pokud navíc přidáte funkci SteamFresh, pračka vygeneruje velké množství páry a oblečení ještě dodatečně osvěží a usnadní vám tak žehlení, některé kousky se tak i vyhnou žehlení a poputují rovnou do skříně!

Vše co vám dosud vadilo na praní, jsme vyřešili!








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka