Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!

7. 12. 2014 | Pro děti
Zima je krásné období, plné dětské radosti. Jakmile ráno děti otevřou oči a spatří okno zapadané prvním sněhem, neváhají ani minutu, rozeběhnou se ven a sněhové „skopičiny“ mohou začít.

Bruslení, lyžování, sáňkování, stavění sněhuláků a koulování patří k těm nejoblíbenějším zimním aktivitám. I když venku mrzne, až praští, fouká vítr a mrholí, ti nejmenší si bílou sněhovou nadílku nemohou nechat ujít. Během skotačení v chladnějších měsících je důležité dbát na to, aby byly vaše ratolesti dostatečně a teple oblečeny, čímž zabráníte jejich prochladnutí.

Čepice

V chladném počasí patří čepice k nezbytnému vybavení, protože právě hlavou dochází k těm největším teplotním ztrátám. Čepice je jednoduchý a účinný způsob, jak ochránit vaše ratolesti před prochlazením a následným zánětem dutin. Čepice by vždy měla zakrývat uši, aby zabránila vzniku omrzlin.

oblečení na zimní radovánkyRukavice

Dalším důležitým zimním vybavením jsou rukavice. Děti je ocení zejména během koulování nebo stavění sněhuláka. Omrzliny na rukou se u dětí totiž mohou objevit rychleji, než byste čekali. I při nákupu rukavic sledujte vodní sloupec a prodyšnost. Budou-li tyto hodnoty 3 000, zajistí vám dokonalou ochranu před zimou.


Termoprádlo

Spodní vrstva, která zaručí dostatečný tepelný komfort, je vždy nejdůležitější. Nejen že zahřeje, ale kvalitní termoprádlo je savé, odvádí pot, nestudí a rychle schne, tudíž vaše děti neprochladnou ani během zimního skotačení. Při výběru dbejte na kvalitu materiálu, aby prádlo řádně plnilo svou funkci a vaše nejmenší nekousalo.

A něco pro radost
Bruslení patří k typickým zimním sportům a děti prostě baví. Pořiďte svým dětem brusle a pozorujte jejich pokroky.


Zdroj, foto: Hervis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!:

Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
Vybavte své nejmenší na zimní radovánky!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !