Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte pohovku snadno a rychle. Zaměřte se na klíčové parametry

16. 01. 2022 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Vybrat novou pohovku může být docela nesnadný úkol. Je to totiž velká investice, a ne vždy se všechny klady a zápory odhalí při krátkém ozkoušení sedačky na prodejně. Ve skutečnosti to ale není žádná věda – stačí se zaměřit na ty správná kritéria, jako je velikost, materiál a péče. Velmi dobrou volbou bývají i sedací soupravy na míru, které se skutečně dají vytvořit zcela dle vašich představ a nemusíte dělat žádné kompromisy.

Materiál čalounění


Asi hlavní rozhodování musí proběhnout při výběru materiálu pohovky. Dnes se obvykle vyrábí pohovky textilní nebo kožené. Obojí má své výhody a nevýhody, které je třeba zvážit s ohledem na vaše možnosti a potřeby. Textil se každopádně daleko lépe udržuje, ale má kratší životnost a nikdy nedocílí tak luxusního vzhledu jako u kožené pohovky.

Rozkládací nebo ne?


V českých domácnostech bývají rozkládací pohovky velmi oblíbené. Slouží jako provizorní lůžko pro návštěvy, ale i jako plnohodnotná náhrada postele. Především je dobré zaměřit se na to, aby pohovku hravě rozložil jeden člověk. Ideální je vyklápěcí mechanismus, kdy umístěný rošt s matrací vytáhnete zatažením za tyč nebo textilní ucho. Rozkládací pohovky Praha se nabízí v řadě provedení, takže není problém si vybrat do jakéhokoliv interiéru.

Péče


Je jasné, že se pohovka může zašpinit nebo je potřeba ji čas od času udržovat. Proto je dobré hned na začátku myslet také na údržbu. Velmi vhodné mohou být snímatelné potahy, které nesmírně usnadňují údržbu. Vyplatí se však mít po ruce také různé přípravky na čištění vašeho povrchu. Předem si proto zjistěte, jaká péče je pro vaši pohovku nejvhodnější.

Slaďte do jednoho stylu


Pohovku lze snadno sladit i s jiným nábytkem. Pokud plánujete kupovat nové designové židle, zkuste vybrat stejný materiál jako na pohovku. Skvěle se tak propojí interiér a vaše bydlení bude působit ještě útulněji.


Zdroj obrázku:
Sheila Say / Shutterstock.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !