Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte pro svou postavu ty nejlichotivější plavky!

9. 07. 2021 | Pro ženy
Nedílnou součástí léta jsou bez ohledu na zemi, ve které se nacházíte, vodní radovánky. Je jedno zda dáváte přednost přírodním koupalištím, bazénům na zahradě, nebo neobvyklým aquaparkům v exotických zábavních parcích. V plavkách chce každý z nás vypadat co nejlépe. Jaké kousky jsou pro letošní rok trendy? Který střih nejlépe ladí s vaší postavou?

Jak vybrat vhodný vrchní díl dvoudílných plavek?


Aktuální nabídka variant vrchního dílu plavek je opravdu široká. Nemělo by se tedy stát, že si nevyberete. Na úvod je ovšem důležité si uvědomit, jaké má vaše tělo proporce.

Asi nejpopulárnější variantou posledních let je takzvaná bandáž, tedy jednoduchý pruh elastického materiálu bez ramének. Ovšem i když je v posledních letech populární, rozhodně nebude lichotit každé postavě. Volit by jej měly dámy a dívky s menším hrudníkem. Existují už ale i bandáže s kosticemi, které budou lichotivě vypadat i s objemnějším obsahem.

plavková sezonaVyztužené push-up podprsenky přidávají objem, což ocení především ty z nás, které máme hrudník méně objemný.  Střih s úzkým středem a ramínky, nebo šněrováním za krkem je asi nejrozšířenější klasikou. Navíc tenký proužek materiálu vedoucí směrem ke krku zajišťuje daleko větší oporu než již zmiňovaná bandáž. Na paměti mějte ještě jedno pravidlo, jemné vzory a decentní barvy opticky „zmenšují“, výrazné odstíny a textury dělají opak.

Ikonický trojuhelníčkový střih bikin napomáhá k dokonalému vymodelování poprsí. Podle množství použité látky pak může být tento střih od konzervativního po velice odvážný až extravagantní. Do této skupiny se řadí i sportovní trojúhelníky, které mohou být měkce vyztužené nebo mohou obsahovat kostici. Vždy mají zavazování za krk. Proto před koupí zvažte, zda s objemem vašeho hrudníku nebude zbytečně trpět krk a šíje.

Tankini nejsou ve světě módy žádnou novinkou, přesto u nás stále patří k méně populárním střihům. Jsou jakýmsi kompromisem mezi plavkami jednodílnými a dvoudílnými. Opět je i v tomto modelu možná široká škála délek provedení od téměř sportovního střihu po pohodlnou dlouhou variantu připomínající tílko. Působí konzervativně, což vyhovuje řadě z nás. I když jsou nejpopulárnější především u dam ve středních letech, vypadají skvěle i na mladých ženách. Tankini jsou vyhledávané i pro možné zakrytí problematičtějších partií ve středu těla.

Jaký zvolit spodní díl dvoudílných plavek?


Spodní díl, tedy kalhotky jsou opět dostupné v nejrůznějších střizích a materiálech. Mohou obsahovat ohrnovací lem, volánky nebo různá výrazná řasení na bocích. Čímž odvádí pozornost od drobných nedokonalostí naší postavy. Pokud si věříte méně, nebo jste spíše konzervativní typ, volte nejrůznější provedení šortek, sukýnek nebo zavinovaček. Ta vám případně pomohou zakrýt i od případných nedokonalostí pokožky na nohou. Pozor, jejich nevýhodou je, že opticky zkracují nohy.

Jednodílné plavky jako sexy klasika


Jednodílné varianty plavek sice zakrývají větší část těla, ale to ještě neznamená, že neumí být ženské a velmi atraktivní. Obecně lze říci, že lépe drží na těle a krásně kopírují linie těla. Právě proto si u nich můžete při výběru hrát více s nejrůznějšími potisky, barvami a vzory. V případě, že se nechcete odhalovat příliš, jsou pro vás ideální volbou. Opět existují střihy s vyšším a hlubším dekoltem, mírným vyztužením a více či méně odhalenými zády. Existují ale i ženy se sníženou tolerancí na sluneční paprsky, pro ně jsou pak vhodným řešením jednodílné plavky s rukávy.


Pohodlí pro pány


Rozhodně nejrozšířenějším střihem pánského koupacího úboru posledních dvou dekád jsou plavkové kraťasy. Jsou totiž praktické, stylové, univerzální. Pánské šortky slouží samozřejmě jak ke koupání a plávání, tak se z nich po uschnutí mohou stát sportovní a volnočasové kraťasy. Díky plavkovému materiálu rychle schnou, střihem pohodlně sedí a nabízí nepřeberné množství designů.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !