Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráte ochranu proti hmyzu mezi klasickými, samolepícími a magnetickými sítěmi? Poradíme vám

21. 07. 2019 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Chystáte se zatočit s nezvanou havětí, kterou musíte jinak každé léto při sebemenším větrání vyhánět z domu, a rozhodli jste se pro nejjistější řešení - sítě proti hmyzu? Ve srovnání s prostředky, které výskyt hmyzu řeší až ve chvíli, když už hmyz doma máte, jsou sítě bezesporu nejpohodlnější varianta.


Lákají vás magnetické

nebo samolepící sítě?


Jde o levné a rychlé řešení, které zaplavilo trh a narazíte na něj v libovolných hobby prodejnách. Na internetu jsou tyto sítě k mání v e-shopech se zbožím pro dům a zahradu nebo věcmi z výprodeje. Ale jak se říká, každá věc má svého kupce a každý produkt má své světlé i stinné stránky, o kterých je dobré vědět dopředu. My jsme pro vás takový souhrn pro a proti magnetických nebo samolepících sítí připravili.
Sítě proti hmyzu

Výhody


+ velmi příznivá cena (maximálně několik stokorun)
+ jsou ihned k zakoupení





Nevýhody

- k dispozici pouze standardizované rozměry
- nehodí se pro použití do rozměrných otvorů
- instalují se zavěšením nebo nalepením na dveře
- namontovat si je musíte sami
- omezená barevná škála





























Když to shrneme, síťky proti hmyzu zavírající se pomocí magnetů (magnetické sítě) i ty instalované pouhým nalepením na rám (samolepící sítě) lze využít dočasně například na dovolené, v karavanu nebo například u zahradního domku, do kterého se prozatím nechystáte investovat. Jinak jde ale o produkty nízké kvality, na které byste se neměli spoléhat při každodenním používání. Pro každodenní užívání jsou díky své kvalitní konstrukci a důmyslnému designu sítě proti hmyzu značky Minirol tou správnou volbou.

Při výběru sítí pro váš domov vsaďte na kvalitu


To znamená na osvědčené produkty, dodavatele a výrobce, kteří často nabízí i sítě na míru. A rozhodně v jejich nabídce nenajdete pouze jeden typ sítě. V našem sortimentu můžete vybírat z pevných, posuvných, rolovacích a plisé sítí. Vedle rozměrů (i velkoformátových - až 9 m²) si můžete zvolit barvu rámu i síťoviny.
sítě proti hmyzu


Rolovací sítě umožňují vertikální i horizontální manipulaci


Využívají se na oknech i dveřích všude tam, kde je nedostatek prostoru pro pevný nebo posuvný mechanismus. Síťovina je uchycena ve vodicích lištách a navíjí se na hřídel v hliníkovém boxu, který se montuje do ostění nebo na rám okna či dveří. Sítě proti hmyzu poslouží od jara do podzimu a na nejchladnější období je postačí stáhnout do boxu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle