Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 11.3. 2013

11. 03. 2013 | Televizní tipy
2. dílem pokračuje na Prima family soutěž Vylomeniny s datem 11.3. 2013, která vám může přinést až 20 tisíc korun! Moderátoři Martin Dejdar a Tomáš Měcháček dávají úkoly přes neviditelné sluchátko, a když je splníte, peníze jsou vaše. To všechno pochopitelně za přítomnosti kamery. Ale ne tak ledajaké kamery!

Vylomeniny – 11.3. 2013:


Představte si, že jdete takhle večer s někým blízkým do restaurace. Sednete si k jídlu, popíjíte a pak zničehonic dostanete šanci vyhrát 20 tisíc korun. Má to ovšem jeden háček: váš spolustolovník nemá ani tušení, že se tady (o) něco hraje a že on je té hry přímou součástí!

Vylomeniny 11.3. 2013Martin Dejdar a Tomáš Měcháček vám dají k dispozici neviditelné sluchátko a vy pak děláte divné věci: blufujete, vymýšlíte si, a když se vám zadaří, za každý splněný úkol inkasujete částku. A štáb vaše vylomeniny sleduje přes skrytou kameru. Co vás čeká v druhém dílu pořadu Vylomeniny s datem 11.3. 2013 ? Budou létat talíře, trojka bude na spadnutí a taky uvidíte muže, který celou hru předčasně vzdá!

V 2. dílu soutěže Vylomeniny s datem 11.3. 2013 budou hrát prim ženy. A hned ta první, Zuzana, si bude muset poradit několika záludnými úkoly. Jak zvládne použít v konverzaci slova hezký, voňavá, věrná, ovšem v jejich opačném významu? A co když jí dvojice Dejdar – Měcháček uloží zvednout ruce nad stůl a spojit je s těmi partnerovými? A vydržžžžeeettt, dokud moderátoři neřeknou dost. A dost začíná mít i „Prcek", jak Zuzana laškovně oslovuje svého partnera.

Ty jsi praštěná, nebo co?“ ptá se své ženy. A to ještě netuší, že Zuzana bude o minutu později jako pominutá třískat do klavíru, popisovat správné sexuální polohy vhodné pro početí a rozbíjet o zem talíře s jídlem, které jí do té doby snad chutnalo. Nebo? Nebo se to Prckovi všechno jenom zdá? Je Zuzana jenom opilá, nebo se teprve teď, po letech, projevila taková, jaká skutečně je?

Nejen Prcek, ale i Martin z druhé dvojice bude zírat, co za ženu s ním dnes večer sedí u stolu. Je to opravdu JEHO Martina? Jeho Martina, která by chtěla vypadat jako známá herečka? Jeho Martina, která do sebe na ex obrátí pivo, které jinak vůbec nepije? Jeho Martina, která mu nadělí dárek, jaký si vůbec nepřál? A jeho Martina, která by ráda sex, ovšem trochu jinak než obvykle? A vydrží tyhle úchvatné herecké schopnosti Martině až do posledního, pátého kola?

Vylomeniny 11.3. 2013V poslední dvojici konečně přijde na řadu muž, který není na večeři s partnerkou, ale se ženou, s níž si vyká. Radek je každopádně příkladem toho, jak rychle se člověk nechá strhnout hrou. Používání slov „nicméně" a „jakoby" mu jde nadmíru dobře. Co až mu ale moderátoři v pondělí 11.3. 2013 uloží druhý úkol – dát ruce vzhůru a držet je nad hlavou, dokud neřeknou dost? Jak Radek vysvětlí své nevšední počínání partnerce, která nestačí na svého spolustolovníka valit oči?

A nebude to vysvětlení poslední, ukáže se hned záhy. Za Radkem totiž přichází muž a vyčítá mu jeho nepřítomnost na náboženských setkáních a pochopitelně konzumaci alkoholu. Jak zareaguje Radek na „starého známého" a jak jeho vysvětlení přijme spolustolovnice? A kolik z možných dvaceti tisíc si tento pár nakonec odnese? To uvidíme v 2. dílu soutěže Vylomeniny s datem 11.3. 2013.

Na Vylomeniny se dívejte v pondělí 11.3. 2013 ve 21:45 na Prima family!   

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !