8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výstava drahých kamenů, na kterou mají ženy vstup ZDARMA

30. 08. 2012 | Výstavy
Drahé kameny, šperky, minerály, komponenty pro vlastní tvoření, ale také perly nebo zlato najdete na prvním ročníku veletrhu Minerály a drahé kameny, který proběhne od 6. do 8. 9 v Antium Aurum Hall na výstavišti PVA Expo Letňany.

Veletrh Minerály a drahé kameny se koná souběžně s 15. ročníkem veletrhu Sběratel a druhým ročníkem veletrhu Investor, kterých se letos účastní dohromady přes 260 vystavovatelů z 35 zemí. Konkrétně na výstavu Minerály a drahé kameny míří nejen domácí vystavovatelé, ale také firmy z Německa, Itálie nebo Indie.

výstava drahých kamenůSoučástí akce Minerály a drahé kameny bude prodejní výstava prací špičkového italského tvůrce klenotů Paola Mazzeschiho. Jeho specialitou je vytváření skulptur – šperků z jednoho kusu, kdy ručně zapracovává různé materiály z drahých kovů jako například zlato a stříbro do bronzu, mědi nebo železa.

Šperky jsou vyráběny pouze v malých, limitovaných sériích. Jeho výtvory nosí řada celebrit, a to i ze světa politiky, například Michelle Obamová nebo Carla Bruni-Sarkozy. V roce 2009 totiž vytvořil zvláštní šperk nazvaný “Presentosa“, jež obdržely jako dar od hostitelské země manželky prezidentů, kteří se sešli na zasedání nejmocnějších zemí světa (G8).

Na veletrhu Minerály a drahé kameny ale nemusíte jen nakupovat. Pokud máte doma drahý kámen nebo zlatý šperk a pochybujete o jeho pravosti, můžete si jej na veletrhu Minerály a drahé kameny nechat zdarma ocenit od nezávislých znalců ze společnosti Minerál & Gem a z Puncovního úřadu.

A pozor, na závěr to nejlepší – ženy a mládež do 18 let mají vstup na veletrh zdarma!!! K dispozici bude dětský koutek s hlídáním a souběžně s výstavou Minerály a drahé kameny proběhne na výstavišti od 7. do 8. 9. 2012 největší tuzemský veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa.

Veletrh Minerály a drahé kameny proběhne od 6. do 8. 9 v Antium Aurum Hall na výstavišti PVA Expo Letňany


Zdroj, foto:
Veletrh Minerály a drahé kameny

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Výstava drahých kamenů, na kterou mají ženy vstup ZDARMA:

Výstava drahých kamenů, na kterou mají ženy vstup ZDARMA
Výstava drahých kamenů, na kterou mají ženy vstup ZDARMA
Výstava drahých kamenů, na kterou mají ženy vstup ZDARMA
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !