Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyzdobte si kuchyňskou linku nebo komodu sklenicemi na klíčení

3. 08. 2022 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Sklenice na klíčení a nakličovací misky se vyrábí tak, aby kromě funkčnosti byla zajímavé i vzhledově. Mohou se stát vhodným dárkem vašim blízkým.

Když lidé dříve nechávali klíčit semínka, používali k tomu dostupné keramické či porcelánové anebo skleněné nádoby. Semínka se ukládala ve spíži nebo na chodbách, ve sklepeních, zkrátka obvykle tam, kde nepřekážela běžnému provozu. Málokdy se stávalo, že by velkou mísu s klíčícím hrachem někdo ponechal v kuchyni na stole nebo na krájecí desce.

Doba se však mění a spolu s ní i trend klíčení semínek v nádobách, které plní i funkci estetickou.

Naklíčit čočku, fazolky mungo nebo pšenici teoreticky můžete i v obyčejné PET láhvi nebo na talíři, ale bude to vypadat podivně a rozhodně to nebude ozdobou místnosti. Odříznuté hrdlo od PET láhve bude spíše připomínat nálevku nějaké technické kapaliny v garáži do auta, nežli prostředí, kde se rodí nový rostlinný život.

Bude to krásný dárek k narozeninám


Sklenici na klíčení nebo nakličovací misku můžete směle darovat pod vánočním stromkem nebo při příležitosti narozenin či jmenin komukoli. Produktoví designéři si dali opravdu záležet a vytvořili modely nakličovacích nádob, aby mohly zdobit interiér bytu nejen v kuchyni na pracovní desce, ale třeba i v ložnici, v dětském či obývacím pokoji, v pracovně, v kanceláři, zkrátka kdekoli, kde jsou k tomu vhodné podmínky.

Klíčící rostlinky nemají žádné zvláštní požadavky ke svému růstu, potřebují pouze dostatek vláhy, pravidelné proplachování čistou vodou, vhodnou teplotu, v tomto případě běžnou pokojovou kolem dvaceti stupňů Celsia, a denní světlo, které poskytuje běžný pokoj s oknem. Zpočátku vám semínka vyklíčí i ve tmě, světlo je potřebné až později, kdy se v rostlinkách začne spouštět proces fotosyntézy.

Ať už potěšíte miskou nebo sklenicí s keramickým podstavcem kohokoli, bude to dárek, který bude směřovat na cestu za lepším životním stylem, v lepší orientaci na své vlastní zdraví. Klíčení semínek je jednoduché, poradí si s ním kdokoli a nepotřebujete k tomu žádné odborné znalosti.

O tématu PR článek bychom se tu mohli bavit ještě dlouho. Ale i japonské přísloví praví, že je lepší jednou vidět než stokrát slyšet. A proto se přesvědčte sami o tom, co vám společnost SEOlight nabízí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zaujímavý článok Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek