Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dalším kolem soutěže X Factor bude Česko-slovenská noc!

2. 05. 2008 | X Factor Novinky
X Factor se přehoupl do druhé poloviny. Šest finalistů již soutěž opustilo, šest jich ještě živí šanci na vítězství. O tom, kdo o šanci na výhru přijde jako další, se rozhodne v Česko-slovenské noci.

Dramatický večer čeká v X Factoru především Ondřeje Soukupa. Jeho kategorie 15-24 let byla v prvních třech kolech bez ztráty, ale poté přišla hned o tři členy po sobě a ve hře tak zůstává jen samotná Kamila Nývltová, která si však již také vyzkoušela duel Kdo s koho?! Naopak nejsilnější zůstává kategorie 25+. Gabriela Osvaldová ztratila zatím jen Lukáš Javůrka a ve finálové šestce má hned polovinu svých soutěžících. Petr Janda po dvou rychlých ztrátách již tři kola drží ve hře oba své zbylé favority – skupiny All X a Za 5 dvanáct.

X FactorO dalším vyřazeném rozhodne Česko-slovenská noc. Finalisté poprvé ve finále zazpívají dvě písničky – jednu českou a jednu slovenskou. Hostem večera bude československá hudební legenda Miro Žbirka, který v roce 1982 dokázal přerušit kralování Karla Gotta a stal se prvním slovenským vítězem ankety Zlatý slavík.  

Po skončení hlavního pořadu se opět rozběhne hlasování, ve kterém budou moci diváci posílat hlasy svým favoritům. Ve druhé části večera s názvem Kdo s koho?!, která začíná ve 23 hodin,  pak dva finalisté s nejnižším počtem hlasů dostanou šanci ještě jednou zazpívat a porota svým hlasování rozhodne, kdo z nich bude následovat minulý týden vyřazeného Davida Gránského.



Zdroj: TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to je dobra soutez ja se pryste asi taky zucastnim
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Začátky soutěže jsem nesledovala, teď je v soutěži prý už opravdu dobrý výběr a tak pořad budu v neděli sledovat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles