Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor překvapivě opustila Pavlína Ďuriačová!

14. 04. 2008 | X Factor Novinky
Soutěž X Factor přinesla ve svém čtvrtém finále první velké překvapení. V duelu Kdo s koho?! proti sobě nečekaně stanuly dvě zpěvačky z kategorie 15-24 let.

Po včerejší Karlově noci v X Factoru již není žádná kategorie kompletní. První ztrátu si připsal i Ondřej Soukup se soutěžícími ve věku 15-24 let. Diváci totiž do duelu Kdo s koho?! překvapivě nominovaly dvě jeho svěřenkyně – Kamilu Nývltovou považovanou za jednu z favoritek na celkové vítězství a Pavlínu Ďuriačovou označovanou za majitelku největšího hlasu v soutěži.  

„Ukazuje se, že nikdo z finalistů nemá v soutěži nic jistého. Skutečnost, že je někdo jeden týden nominován, vůbec neznamená, že musí nutně v příštím kole ven ze hry. Karlova noc dala X Factoru nový rozměr,“ říká koordinátor projektu Adam Kotalík.

X Factor - Karel GottX Facotr- Ďuriačová














Soutěžící včera zpívali hity velkých Karlů české popmusic – Karla Svobody a Karla Gotta. Druhý jmenovaný celý večer sám odstartoval dvěma písněmi a poté v hledišti bedlivě sledoval výkony soutěžících. Kamila Nývltová zazpívala jako první ze soutěžících píseň Nechte zvony znít, Pavlína Ďuriačová pak árii z muzikálu Dracula Jsi můj pán. Obě si však na závěr večera musely v duelu Kdo s koho?! svá vystoupení ještě zopakovat.

Nejtěžší role při rozhodování o tom, kdo soutěž musí opustit, připadla tentokrát na Ondřeje Soukupa. Musel řešit těžké dilema, kterou ze svých favoritek pošle ze soutěže ven. Jeho volba padla na Pavlínu Ďuriačovou. Petr Janda byl vzápětí stejného názoru, takže Gabriela Osvaldová se již ke svému hlasu nedostala.

X Factor pokračuje dalším kolem v neděli 20. dubna ve 20 hodin na Nově. Pořad ponese podtitul Noc zlomených srdcí a soutěžící předvedou slavné lovesongy.



Zdroj: archiv TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !