Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zabezpečte chatu před zloději!

6. 11. 2009 | Moderní bydlení

Máte dostatečně zabezpečenou chalupu a nebo chatu před zloději? Rekreační zařízení jsou v zimním období lákadlem pro lidi bez střechy nad hlavou a lupiče. Základem je pojištění proti nežádoucímu vniknutí a zcizení věcí. Pomoci v boji proti zlodějům mohou i bezpečnostní dveře. Ještě máte čas dát vše do pořádku.


Říká se, nedávej příležitost zlodějům. Bohužel různých nenechavců je kolem nás plno a někdy i my sami jim dáváme příležitost. Přibližně každých 40 minut dojde k vloupání do bytu a jen necelé jedno procento z celkové hodnoty ukradeného majetku se podaří policii vypátrat. Celková škoda, kterou každoročně v českých domácnostech způsobí zloději a požáry, je větší než jedna miliarda korun.

V zimním období se vykrádají hlavně chaty a chalupy. Příběhy to bývají někdy zvláštní. Zloděj využije chaty k dočasnému bydlení, sní vše, co najde a ještě po sobě zanechá nepořádek, rozbitá okna a dveře. Jsou lokality hlídané strážníky, ale bohužel ani to nezabrání ve vniknutí nechtěné osoby.     

Se zvyšující se životní úrovní si lidé vybavují rekreační sídla elektronikou, starožitným nábytkem a jinými cennostmi. Jak tedy zabezpečit svou nemovitost? Pomoci mohou mříže na oknech, ale důležité jsou hlavně dveře. Bohužel řada z nás se domnívá, že je dostačující výměna běžného zámku za bezpečnostní. Není tomu tak a jen speciální zámek v obraně před zloději nestačí.     

Pokud jste vlastníkem nemovitosti, která má běžné dveře, popřemýšlejte nad jejich výměnou za bezpečnostní, může se to vyplatit. Některé firmy nabízejí produkty pouze z masivní nerezové oceli, protože není jiný lepší materiál pro výrobu kvalitního dveřního kování. Nerezová ocel splňuje náročné požadavky pro funkčnost, užitou hodnotu, kompaktibilitu a neškodnost vůči životnímu prostředí. Prakticky nezničitelná nerezová ocel je zvláště vhodná pro velmi časté používaní dveří. Bezpečnostní dveře jsou nejdůležitějším prvkem ochrany před okolním světem.  

Bezpečnostní kování je možné použít na všechny typy vstupních a interiérových dveří. Volba tvaru kliky je na přání zákazníka. Na zakoupené kování se vztahuje 2letá záruční lhůta, na práci samotnou, bude li  zakázku dělat firma, 6 měsíců. 


Zdroj: SOS

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
sebelepsi......cloveka to hrozne zamrzi, ale proc to delaji...Pricina?
Obrázek uživatelky
profil
moc to se zabezpečením nepřehánějte!!! Známí mají chatu,každoročně je několikrát vykradli,nic cenného tam nemají,šlo většinou o potraviny a o přespání,ale škoda na dveřích či oknech nebyla zanedbatelná. Vždy jim to uhradila pojišťovnaSmajlíkLetos se nechali připojit k pultu bezpečnostní agentury a opravdu,ihned po pokusu o vloupání byl pachatel zadržen na místě. Jenže!! Tím že pachatel není neznámý,pojišťovna škodu neuhradí,a vše jde na vrub pachatele. Ten je ve vězení a finanční prostředky nemáSmajlík. Tak co je výhodnějšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsou vždy o krok ve předu.a nepo múže žádný alarm.
Obrázek uživatelky
profil
jsou vždy napřed,když si vás vyhlédnou,najdou si cestu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles