Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahradní bazén jako netradiční zbraň proti znehodnocení úspor.

16. 02. 2022 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Nejlepší doba na jeho pořízení je právě teď


Česko zažívá nejvyšší inflaci od roku 2008 a veřejný prostor se plní spoustou zaručených rad, jak proti ztrátě hodnoty zajistit svoje úspory. Nejčastěji se objevují tipy na koupi akcií, dluhopisů, podílových listů v různých fondech, nemovitostí. Existují však i další způsoby, jak majetek zhodnotit a zároveň investovat do sebe a svého zdraví. Jedním z nich je pořízení kvalitního zapuštěného zahradního bazénu. Hodnota nemovitosti díky němu vzroste až o statisíce korun a celá rodina navíc získá možnost relaxovat u vody v naprostém soukromí. Aby však byl bazén včas připraven na léto, je vhodné začít s přípravami už nyní.

bazény AlbixonRychlý růst cenové hladiny v Česku nutí stále více lidí přemýšlet o tom, jak neplýtvat kupní silou peněz a buď je dobře investovat, nebo si prostředky alespoň smysluplně užít. A co teprve spojit příjemné s užitečným, zhodnotit svůj majetek a zároveň moci trávit volný čas u vody v soukromí? Právě takové vlastnosti má investice do pořízení zahradního bazénu. Cena domu s pozemkem díky tomu vzroste, a navíc už se v létě nebudete muset mačkat na veřejných koupalištích.

„Aby byl váš nový bazén včas a se vším všudy připraven na letní sezonu, je pro začátek celého projektu nejvhodnější právě zimní období. Díky tomu budete mít dostatek času vybrat nejlepší řešení a stihnout všechny přípravné práce, vlastní uložení bazénu i instalaci technologií,“
vysvětluje Daniel Bareš, marketingový manažer společnosti ALBIXON. Pokud preferujete jednodušší způsob, prakticky bez přípravy a se snadnou montáží, může být variantou bazén nadzemní. Ten je však často jen prozatímním řešením, a navíc jeho konstrukce není příliš estetická. Pokud chcete bazén, který vydrží opravdu mnoho let, zvolte raději bazén zapuštěný.

„Na realitním trhu hodnota rodinných domů poslední roky stabilně roste každoročně o více než 10 %. Takový růst může překonat i současnou vysokou míru inflace. Smysluplné investice do nemovitosti nebo jejich zvelebení tak mohou být zajímavou dlouhodobou investiční alternativou. Navíc lze investice do rekonstrukcí nebo přístavby dofinancovat půjčkou na bydlení s výhodnou úrokovou sazbou,“ vysvětluje Petr Plocek, tiskový mluvčí UniCredit Bank. S novým kvalitním bazénem si tak nejen užijete s rodinou spoustu zábavy ale i dál zhodnotíte cenu svého domku.

Jaký zapuštěný bazén je ten nejvhodnější pro vás?


Na trhu je k dispozici několik možností, ať už bazény zcela nebo jen částečně zapuštěné, přelivové nebo vypláštěné těžkou fólií pro netradiční tvar zcela dle vašich představ a přání. Vybrat si můžete taky z různých typů schodů, osvětlení a barev. Přidáním zastřešení prodloužíte koupací sezónu a zamezíte znečištění bazénu vnějšími vlivy. Přidáním protiproudu pak tento bazén můžete využívat i pro zvýšení fyzické kondice či k regeneraci.

Se správným výběrem bazénu, zastřešení a technologie vám rádi pomůžou odborníci ze společnosti ALBIXON, která se výrobou a montáží bazénů zabývá už více než 30 let. „Poradíme vám, jak vůbec při výstavbě bazénu postupovat a co vše je potřeba zařídit. Přiblížíme vás tak k vašemu snu užívat si vodní radovánky v soukromí vaší vlastní zahrady,“ doplňuje Daniel Bareš.
Albixon

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zahradní bazén jako netradiční zbraň proti znehodnocení úspor.:

Zahradní bazén jako netradiční zbraň proti znehodnocení úspor.
Zahradní bazén jako netradiční zbraň proti znehodnocení úspor.
Zahradní bazén jako netradiční zbraň proti znehodnocení úspor.
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !