Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závěsné systémy závěsů a záclon - jaké jsou možnosti?

10. 02. 2020 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Sortiment ve světě závěsných systémů nám dává opravdu veliké možnosti. Vybrat si ten správný systém může být mnohem složitější, než se na první pohled může zdát. Udělejte si jasnou představu, jak bude vaše místnost vypadat a jaké záclony a závěsy budete chtít na systém zavěsit. Teprve potom si začněte vybírat.

Záclonové a závěsové kolejnice jsou elegantní a moderní volba


Stropní kolejničky nabízejí řešení pro uchycení záclon a závěsů přes celou plochu okna. Záclony mohou dosahovat až k zemi. Do stropu ukotvené kolejničky dokonale zabezpečují praktickou funkci. Lze je vést v přímé linii anebo s odbočkou a vytvořit efektní trojrozměrné dekorace oken. Kolejničky se dají využít i při rozdělení místnosti závěsem či japonskými panely. Počet kolejniček lze navyšovat dle potřeby.
záclony

Kolejnice se vyrábí z hliníku i ze dřeva a liší se počtem kolejnic. Můžete je vrtat rovnou do stropu, nebo umístit pomocí nosníků na zeď. Záclonové kolejnice se dají spojovat. U délky nad 5 metrů je nutné vložit středový nosník. Kolejnice udrží záclony i závěsy. Aby se kolejnice nepronesly, zvolte kotvení po 0,5 m a jezdce umístěte 10 až 15 cm od sebe, aby se vám látka neprověšovala.

Upevnění záclon a závěsů pomocí lanka


Méně využívané a současně finančně nenáročné jsou systémy vypnutých ocelových strun neboli lanek. Aby systém dobře plnil svou funkci, je nezbytné, aby bylo lanko dokonale vypnuté a ukotvené. Síla, která na něj působí, jej nesmí vytrhnout ze stěny.
Na trhu jsou i speciální systémy, které dokážou tahovou sílu dobře převádět. Jejich cena je sice vyšší a srovnatelná s kvalitnějšími kovovými tyčemi, ale vypadají moc dobře.

Uchycení na garnýžovou tyčzávěsy


V rámci každého závěsného systému si můžete vybrat z mnoha různých variací. Mezi nejjednodušší závěsné řešení patří klasické tyče, plastové, kovové či dřevěné. Liší se svým průměrem, délkou ale především jejich kvalitou.

Kovové tyče mívají různou povrchovou úpravu, jsou jednoduché, moderní, lakované, nebo umělecky kované, které se hodí do historických a reprezentativních interiérů. Na kvalitě laku pak závisí životnost kovové tyče.

Dřevěné tyče jsou ideální řešení na chatu či chalupu i do rustikálních prostor. Většinou jsou vyrobeny z měkkého a snadno opracovatelného dřeva. Nevýhodou je rychlejší opotřebení, snadné odírání a prohnutí.

Máte jeden ze závěsných systémů již namontovaný a sháníte vhodný závěs? Poradíme Vám!


Internetový obchod Goldea.cz nabízí širokou nabídku závěsů a také dekoračních látek vhodných k ušití závěsů. Ušijí i závěsy na míru v požadovaných rozměrech dle přání zákazníka. Zvolit si také můžete způsob uchycení závěsu. Závěsy buď obšívají, našívají řasící pásky nebo ušijí tunýlek nebo poutka pro navlečení garnýžové tyče nebo lanka. Pokud si nevíte s volbou závěsu rady, rádi Vám jejich odborníci poradí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
11 kousků, už jen takSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
12x
Obrázek uživatelky
profil
09. 04. 2020 17:57 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:52 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:48 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:44 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:41 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:36 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:32 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:28 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:25 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
09. 04. 2020 17:20 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
Obrázek uživatelky
profil
8😀
Obrázek uživatelky
profil
7😀
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice