Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvažujete nákup šperku? Vyberte si značku Swarovski

26. 06. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Mezi šperky je mnoho známých značek a firem. Jedna z nejznámějších jsou ale bezpochyby šperky Swarovski. Jedná se o velmi oblíbené šperky s dlouhou tradicí, po kterých touží snad každá žena. Proč je tato značka tak populární a proč byste si minimálně jeden kousek měli pořídit i vy?

Tradice a luxus


Značka byla založena již roku 1895 a stojí za ní český rodák Daniel Swarovski. Ten si založil malou firmu na broušení skla a zde také začal vyrábět své první šperky. Postupně se jeho firma rozrůstala a jeho cílem bylo zpřístupnit nádherné a kvalitní šperky co nejširšímu okruhu lidí. To se mu také podařilo, protože již brzy začaly být Swarovski sety rozšířené nejen po Evropě, ale také za oceánem.

Zvažujete nákup šperku? Vyberte si značku SwarovskiKvalita a styl


Každá kolekce je jedinečná, ale přitom si značka stále drží svůj styl a kvalitu. Pracují s jemnými materiály, které se hodí ke každému, lahodí oku a jsou velmi příjemné a na první pohled atraktivní. Dnes již většina lidí na první pohled pozná, že právě tento šperk pochází z dílny Swarovski. Je to také díky tomu, že i přes velký rozmach výroby nikdy nedošlo ke snížení kvality. Dodnes se všechny šperky vyrábí z mimořádně kvalitního mincovního stříbra 925 s nejjemnějšími křišťálovými kameny.



Nejkrásnější dárek pro ženu


Nabídka je skutečně široká a vybere si v ní každý. Můžete pořídit Swarovski náušnice, náhrdelníky, náramky nebo přívěsky a mnoho dalších. Je to dokonalý dárek pro ženu k narozeninám, výročí, ukončení studia nebo jen tak – z lásky. V posledních letech Swarovski rozšiřuje svou nabídku i o šperky pro děti, takže krásné kousky můžete koupit i pro svou dceru, neteř nebo vnučku.

Ceny se bát nemusíte


Swarovski se rádi pyšní tím, že jsou luxusem dostupným pro všechny. Můžete je nakoupit v řadě kamenných obchodů i e-shopů a nemusíte se bát, že byste za šperk utratili celou svou výplatu. Ceny se liší v závislosti na kolekci, ale jsou velmi příznivé pro každého.


Zdroj obrázku:
Marben / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !