MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik

1. 12. 2015 | Poslední díl
V Ústeckém kraji k prostřenému stolu usednou tři ženy a dva muži. Byla by to veselá, genderově a věkově smíšená partička, ale řečeno obrazně - i v této „bedně“ se najde jedno zkažené jablko. Smysl pro nadsázku, fair play a téměř žádný nadhled nemá bohužel Patrik, který si bůhvíproč myslí, že je ze všech nejlepší, zaslouží si zvítězit, prostě vůbec o sobě nepochybuje. Je tak sebestředný? Nebo mu chybí sebereflexe? Nebo je kritik týdne snad hloupý, jak se v pátek shodnou jeho soupeři?

Kdo si myslí, že Rettigová je nějaká zpěvačka? Patrik je totiž takový brouk Pytlík – všude byl, všechno zná, ale ve výsledku je všem pro smích. A na soupeře má vlastně štěstí, protože kdyby narazil na někoho podobného jako je on sám, nebo nějakého tvrdého hráče, to by byla mela! A jaký úkol týdne soutěžící z Ústecka potrápí?

Prostřeno – 1.12. 2015 – PatrikSladkého si prý ještě užijeme dosyta, tak mají Severočeši upéct něco malého, slaného, nějaké to posypané ďobání k pivu a vínu. Komu se slané pohoštění k pivu a vínu povede nejlépe? A kdo v Ústeckém kraji vyhraje 50 000 korun a stane se hostitelem týdne? Bude jeden vítěz, nebo se bude výhra dělit? Dívejte se!

Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik:


V úterý 1.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Patrik (30). Patrik, který pracoval léta jako číšník a barman, má k pohostinství blízko a jeho kuchařské sebevědomí je značně vysoké. Oprávněně? Cítí se na výhru a přitom nemíní nízko bodovat. Jak dlouho mu toto přesvědčení vydrží? A jak dopadne jeho zamýšlená taktika, že se nebude bavit o jídle, ale spíš o vztazích? Vždyť Patrik je největší kritik, remcal a radílek týdne!

Přestože si v kuchyni věří, přípravu na svoji večeři hrubě podcenil. Jen tak se dá vysvětlit, že celkem třikrát! musí opustit svůj panelákový byt ve Střekově a běžet „pro něco“. To samozřejmě jednomu nepřidá, hlavně mu to ubere cenný čas. Hostitel přiznává, že je cholerik, jak to nakonec všechno stihne? Patrikovým jídlům chybí koncovky, úhledné a nápadité servírování. Přesto začne celkem slibně, domácí pečivo, které zadělává v lavoru na zemi, je nadýchané.

Brokolicový krém je v pořadu Prostřeno s datem 1.12. 2015 průměrný, nejslabším místem hlavního chodu  - vepřové panenky se šťouchanými brambory - je sýrová omáčka. Patrik miluje eidam a sýrové směsi, v omáčce jsou ale hrudky. Zábava je exkurzí do tiskárny, kde Patrik pracuje a evidentně ho to baví; dokonce tak, že svým nadšením strhne aspoň dva z hostů, které vycházka do fabriky zaujme.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Patrik,
v úterý 1. 12. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik:

Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
Prostřeno – 1.12. 2015 – Patrik
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !