MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stomatologický příběh

21. 10. 2010 | Vaše příběhy

Byl červen, maturitní období bylo šťastně za námi a po čtyřech letech společně strávených v učebnách gymnázia jsme měli se třídou ze střední školy večírek na rozloučenou. Radost ze složených zkoušek poněkud kalila myšlenka, že se již neuvidíme každý všední den. Ale mládí příliš nepřemýšlí a užívá si radostí, které život přináší. Když jsme byli již společensky povzbuzeni, kdosi dostal nápad, že si zaplaveme v řece. Všichni přečkali tuhle vylomeninu bez úhony - na rozdíl ode mě.

Odnesla jsem si z tohoto zážitku komplikovaný zápal plic vylepšený zánětem
pohrudnice. Obdržela jsem antibiotika a pod bedlivým babiččiným dozorem jsem vzorně ležela na gauči. Náhle mě cosi vyrušilo z letargie - z předsíně se ozývaly nezvyklé zvuky. Chvíli jsem přemýšlela, co by to  mohlo být a když jsem na nic nepřišla a podezřelé ťukání neustávalo, neodolala jsem a nenápadně jsem se šla podívat, co je příčinou mého vyrušení.

A užasla jsem. Můj malý pejsek Ríša se pravděpodobně bez mé společnosti dostatečně nebavil a z dlouhé   chvíle se zřejmě rozhodl  vyzkoušet dědečkovu novou zubní protézu. Měl ji celou v tlamičce a z nevysvětlitelných
důvodů s ní klepal o dlaždice. Záhadou také bylo, kde k inkriminovanému předmětu přišel, což už se nedozvíme.

Okamžitě  jsem upozornila překvapeného dědu, ten sebral zvířecímu zlodějíčkovi svoji náhradu a šel si ji důkladně umýt. Já a babička jsme si myslely, že zcela zbytečně, protože nejspíš bude dobrá tak akorát k vyhození
  do odpadkového koše. O to více neuvěřitelným pro nás ale bylo následující dědovo prohlášení, totiž před pejskovým zásahem ho protéza tlačila, takže ji nemohl nosit. Měl v plánu navštívit zubního lékaře kvůli potřebným úpravám.
Nyní již nic takového nebylo nutné - dědeček nasadil zuby a k překvapení všech přítomných najednou seděly jako ulité. To byla opravdu velmi nečekaná pointa. Možná by bylo namístě zaměstnat Ríšu jako pomocného zubního laboranta.

Slavia - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Diplom Ríša nemá, ale měl by dostat jedničku za praktické cvičení. A za odměnu dostal jednohubky
se sýrem. Mějte se hezky díky za ohodnocení. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkPejsek by zasloužil věnec buřtůSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Šikovný pejsek. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles