Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Magdy Malé

25. 01. 2013 | Televizní tipy
Magda Malá se narodila v Chebu. V pořadu 13. komnata Magdy Malé se dozvíte, že už odmalinka toužila stát se zpěvačkou. Chodila do pěveckého kroužku a sboru, vystudovala konzervatoř a její velký sen se jí splnil.

V osobním životě však Magda Malá mnoho štěstí neměla. Pochází ze šesti sourozenců. Když jí bylo 9 let, otec spáchal sebevraždu. Velmi blízký vztah měla se svojí sestrou Miladou, která zemřela při banální operaci.  Magda začala mít psychické problémy. Dodnes má strach z uzavřených prostorů, nejezdí autobusem ani metrem. Občas se v noci budí a nemůže se nadechnout.
A osud udeřil do třetice. V den premiéry muzikálu Dracula, v kterém Magda Malá vystupovala, zemřela na rakovinu její maminka.

13. komnata Magdy MaléMagda Malá velice toužila po dítěti. Když ale konečně otěhotněla, partner ji nutil k potratu. Ve chvíli, kdy se rozhodla se, že si dítě nechá, odvrátil se od ní a ona na všechno zůstala úplně sama. Bez prostředků, bez pomoci. Byla odkázaná na podporu kamarádů. Na základě vlastní zkušenosti založila Magda Malá nadaci na pomoc matkám, které se ocitly v podobně beznadějných podmínkách, jaké zažila ona sama. Po letech potkala dalšího muže a věřila, že společně založí rodinu. Porodila druhou dceru. Partner ale dělal rozdíly mezi jejími dětmi, preferoval jejich společnou dceru. To bylo pro Magdu nepřijatelné a před nedávnem se rozešli.
Dneska je Magda Malá opět sama se svými dvěma dcerami.

13. komnata Magdy Malé je příběhem ženy, která přes smutné zkušenosti neztrácí pozitivní pohled na svět a štěstí nachází v tom, že žije pro své dvě holčičky. Pořadem 13. komnata Magdy Malé vás provede Šárka Volemanová.

Pořad 13. komnata Magdy Malé uvidíte 25. ledna 2013 od 20,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Magdy Malé:

13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
13. komnata Magdy Malé
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dívala jsem se a chvílema jsem brečela s ní Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles