Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Tomáše Hauptvogela

10. 05. 2019 | Televizní tipy
Televizní moderátor a reportér přežil vážnou dopravní nehodu, jejíž následky cítí dodnes. Pořad 13. komnata Tomáše Hauptvogela připravili: J. Horská, J. Kadeřábek a Z. Zemanová (Premiéra)

Moderátor Tomáš Hauptvogel se narodil v Ústí nad Labem a vyrůstal v Novosedlicích u Teplic. Absolvoval Trenérskou školu Fakulty tělesné výchovy a krátce působil jako trenér na sportovním gymnáziu v Jablonci. Po přesídlení do Liberce moderoval v rozhlase, ale do povědomí široké veřejnosti se dostal zejména jako televizní reportér, kterým se stal v roce 2004. 13. komnata Tomáše Hauptvogela odhalí, že později pracoval jako zpravodaj, uváděl večerní zprávy a nedělní politickou diskusi v komerční televizi. Od října 2018 pracoval jako šéfredaktor internetového zpravodajství. V současnosti točí krátké reportáže ze sportovního prostředí, moderuje různé akce a užívá si svou desetiměsíční dceru.

13. komnata Tomáše HauptvogelaV dubnu roku 2015 s neuvěřitelným štěstím přežil děsivou nehodu, kterou nezavinil. Jel tehdy na svém motocyklu, když mu nedalo přednost protijedoucí vozidlo a smetlo ho ze silnice. Řidič osobního automobilu v opačném směru chtěl odbočit vlevo na vedlejší silnici, ale údajně ho oslnilo prudké sluneční světlo a při odbočování Tomáše na motorce přehlédl. Srážka ho katapultovala několik metrů daleko a on zůstal bezvládně ležet v příkopu. Jeho stav byl velmi vážný, z místa nehody do Vinohradské nemocnice ho musel převážet vrtulník. Měl zraněné obě ruce a otevřenou zlomeninu nohy. Jako zázrakem si při střetu s osobním vozem nezranil hlavu, ani páteř. Ale poranění kotníku bylo velmi vážné, prodělal operace rukou i nohy. Ale snažil se rychle vrátit zpátky do práce, proto příliš brzy odložil berle a noha v bérci se mu znovu zlomila.

13. komnata Tomáše Hauptvogela odhalí, že musel podstoupit druhou operaci, a právě tehdy si uvědomil, že je nezbytné udělat v životě změnu. V době nehody měl těsně před svatbou a nastávající manželka Monika se o Tomáše starala s trpělivostí a láskou. Narodila se jim dcera Natálie a on pochopil, že už nemá zodpovědnost jen sám za sebe, ale i za manželku a dceru. Dodnes mu nešťastnou havárii připomínají bolesti nohy i rukou, prodělal další operace. Z posouzení jeho zdravotního stavu soudními znalci vyplynulo, že trpěl posttraumatickými stresovými poruchami a odnesl si trvalé zdravotní následky. Ještě stále se občas v noci budí s představou kapoty červeného automobilu, které se nedokáže vyhnout. A úseku na silnici u Úval, kde se nehoda stala, se doteď záměrně vyhýbá.

Pořad 13. komnata Tomáše Hauptvogela můžete sledovat 10. 5. 2019 od 21,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Tomáše Hauptvogela:

13. komnata Tomáše Hauptvogela
13. komnata Tomáše Hauptvogela
13. komnata Tomáše Hauptvogela
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !