Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.10. 2017
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano, šéfe 20.1. 2015

20. 01. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 20.1. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 20.1. 2015:


Majitelé stylové písecké restaurace Pí local club chtěli provozovat restauraci s kulturním klubem, a proto Marek Zeman a Michal Grill založili v roce 2007 společnost Vells, s. r. o. Marek má za sebou dlouhou praxi v oboru, Michal je jeho pravý opak, profesní ostruhy teprve získává. Zdá se, že učitel angličtiny si plní svůj dlouholetý sen. Aby se ale sen nezměnil v noční můru, vyhledali v Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, kterého seznámili se svou situací.

Ano, šéfe 20.1. 2015Majitelé se zadlužili a průměrný roční obrat činí asi 400 tisíc korun, přičemž celkové náklady spojené s provozem a splácením úvěrů jsou téměř shodné s čistým ziskem. Podnik se zatím téměř neprezentuje a jediná propagace probíhá ústně na základě zkušeností zákazníků. Rádi by se profilovali jako kvalitní „mezinárodní“ restaurace a kulturní instituce zároveň. Pořádají pravidelně žánrové koncerty (blues, jazz, alternativa, rock).

Nabízeným pokrmům zatím ale chybí „ksicht“, originalita a ekonomická vyváženost. Atmosféra v kuchyni je přátelská, pracují tu mladí lidé. Chtěli by uvést nové menu, které bude obsahovat asi šest jídel typických pro portugalskou kuchyni. Bylo by dobré najít jasný a racionální profil s nepřehlédnutelnou a jedinečnou nabídkou, odpovídající geniu loci tak výjimečného místa a filozofii provozu. Co majitelům poradil šéf Zdeněk Pohlreich, se dozvíte v repríze dalšího dílu oblíbeného pořadu Ano, šéfe s datem 20.1. 2015!

Nenechte si 20.1. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 23:05 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 20.1. 2015:

Ano, šéfe 20.1. 2015
Ano, šéfe 20.1. 2015
Ano, šéfe 20.1. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !