Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Audioknižní inspirace - tituly a akce, které by vám neměly uniknout

11. 10. 2022 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Audioknihy, které vás dostanou. Inspirujte se podzimní nabídkou Audioteky


Audio obsah neustále posouvá možnosti zábavy, a tak vám cestu do práce, nákup či úklid zpříjemní i zbrusu nové formáty jako třeba audioseriály v takzvaném superprodukčním zpracování. Vlastní mu je precizní zvuk a špičkové herecké výkony. K intenzivnímu prožitku přispívají i speciální efekty, které dokreslují atmosféru. Přinášíme vám tipy na audioknihy, které jsou mezi poslouchači Audioteky nejoblíbenější.

Audiotéka slaví 11 let
Audioteka je největší audioknižní platformou v Česku. Najdete tu přes 7 600 titulů napříč žánry a autory. Z příběhů, které nadchly naši redakci, doporučujeme především tyto:










Sázkou na jistotu je skvěle namíchaný koktejl humoru, který vám naservíruje nová série audiositcomu Recepce. Přináší další příběhy recepční Kláry, která se tentokrát z nadnárodní firmy přesune na nové pracoviště – do hotelu Ranní rosa. I na tomto místě zažívá dobrodružství, které rozhodně stojí za to. V hlavní roli exceluje Hana Vagnerová, svými výkony jí zdatně sekundují herci Jan Vondráček, Marie Poulová a Zuzana Kronerová.




Pokud máte raději trochu napětí, doporučujeme druhou sérii příběhů o nonšalantních metodách strážníka Cuffa. Jeho profesním snem je polapit sériového vraha a jak se zdá, konečně má příležitost si ho splnit. Když je na ruském kole nalezeno tělo neznámého muže, snaží se případ za každou cenu vyřešit – byť všichni předpokládají, že jde o přirozenou smrt. Stejně jako v první sérii podávají i v nových dílech skvělé výkony David Novotný a Jan Vondráček.


Silný dojem na vás však udělají i klasické jednohlasé audioknihy. Z nich můžete sáhnout například po titulu, který na Audiotece zazářil v trojici bestsellerů roku 2021:



První díl trilogie vypráví o pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě – také kvůli těžbě uhlí. Začíná obrovským důlním neštěstím, které zasáhlo do života obyvatel celého kraje. Patří mezi ně i hlavní hrdinové příběhu, který je vystavěn na skutečných událostech, z nichž mnohé doposud nebyly v české románově tvorbě zpracovány. Prvním dílem posluchače provede hlas Vilmy Cibulkové. Navázat můžete rovnou poslechem druhého dílu, který je rovněž zahrnut do narozeninové akce Audioteky.



Více informací o kompletní nabídce najdete na www.audioteka.cz
 


Zdroj foto:
archiv Audioteka CZ


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Čtvrté Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Všem gratuluji. Já jenom jedny šperky...
Obrázek uživatelky
profil
4Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Třetí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
05. 11. 2022 13:12 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
05. 11. 2022 13:09 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
05. 11. 2022 13:04 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
05. 11. 2022 13:00 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
05. 11. 2022 12:56 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
05. 11. 2022 12:51 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles