Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze

27. 04. 2012 | Pro ženy
Milé dámy, přichází jaro a s ním i doba krátkých sukní, které rafinovaně odhalí vaše nožky. Nechte je vyniknout v botách na vysokém podpatku, které nejen vypadají sexy, ale i krásně opticky prodlouží celkovou siluetu. Boty na podpatku můžete obout téměř ke každé příležitosti. Hodí se nejen pro formální události, ale i pro běžné nošení. Vždy vám dodají sebevědomí a navíc se v nich budete cítit přitažlivě a žensky v každé situaci.

Vysoké podpatky však nemusí být pro každého. Pokud se obáváte, že v nich nezvládnete ladnou chůzi, sáhněte v obuvnictví po botách na klínku. Chodí se v nich velice pohodlně a nositelce dodávají větší pocit jistoty. Navíc vás i po celodenním nošení večer nebolí nohy. Tento typ bot se vyrábí již od 30. let, ale svůj velký boom zažívá až v posledních letech.

Lodičky na podpatkuA jaký typ outfitu se k nim nejlépe hodí? K těmto botám jsou ideální kratší kalhoty, takzvané chinos, nosí se lehce ohrnuté a dávají tak vyniknout jak štíhlým kotníkům, tak botám samotným. K šatům z lehkých materiálů pak volíme spíše klínkové sandálky. Pokud vás čeká večerní party nebo divadlo, nebojte se sáhnout po jehlových podpatcích, které vám dodají větší sex-appeal. Budete si v nich připadat jako popelka, protože opticky zmenšují chodidla a přitom vám nádherně prodlouží nohy. Ideální jsou podpatky, které nemají více než 10 cm. Velmi vysoké podpatky jsou vhodné spíše na kratší nošení.

Jaké ideální oblečení vybrat k vysokým podpatkům? Pro formálnější look volíme šaty v délce ke kolenům. Velký návrat teď slaví i pencil skirt v délce lehce pod kolena, která vykouzlí krásně ženskou siluetu a boty na vyšším podpatku k nim vypadají opravdu sexy. K botám na tzv. jehlách se nebojte nosit také skinny jeansy či elegantní široké kalhoty s vysokým pasem inspirované sedmdesátými léty.

Síla nebo tloušťka podpatků je také spíše otázkou praktičnosti než vhodnosti k určitému typu oděvu. Obecně platí, že městská móda nahrává botám na platformě a podpatkům silnějším a nižším, tenké jehly pak vytáhneme ze šatníku především na večírky, plesy a různé společenské události.

Na podpatcích vynikne celá postava, protože se v nich „nesete“ úplně jinak než při nošení nízkých bot. Chůze v nich působí sebevědoměji a více rafinovaně, samozřejmě za předpokladu, že v nich umíte správně chodit. Pokud s vysokými podpatky začínáte, zkuste si nejdřív trénovat doma. Až si budete více jistá v kramflecích, můžete v nich třeba protančit celou noc na bále se svým vysněným princem.

Zdroj, foto: CCC BOTY CZECH

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze:

Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze
Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze
Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze
Boty na podpatku - Žijte si na vysoké noze
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ty poslední jsou jako po babičce ...Smajlík
ale jinak paráda ...
Obrázek uživatelky
profil
krásné, ale nosím je jen na plesy a svatby...jinak mám raději pohodlíčko
Obrázek uživatelky
profil
Krásně napsané, krásné botičky pro mě však nedostupné, jsem ráda, že se udržím na nohou v botách bez podpadku.
Obrázek uživatelky
profil
ale už je taky nenosím a volím pohodlí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles