Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Castingy soutěže X Factor skončily

8. 12. 2007 | Televizní tipy

Přihlásilo se 6913 lidí!


Největší hledání pěveckých talentů v dějinách České republiky má za sebou svou první část. V pondělí 2. prosince skončily v pražském Kongresové centru castingy nové soutěže s názvem X Factor. Zájem stát se novou hvězdou pěveckého nebe projevilo celkem 6 913 lidí všech věkových kategorií!

Po Zlíně, Brně, Českých Budějovicích a Ostravě se poslední díl castingů odehrál v Praze. Celkem se na něj přihlásilo 3 525 lidí, což bylo více než na všechny předchozí castingy dohromady. Pražský casting přinesl i jeden z rekordů soutěže. Nejstarší soutěžící vůbec se na něm stala 87-letá Anna Černohlávková z Mladé Boleslavi.
X Factor Větší zájem o účast v soutěži projevily dívky a ženy, kterých se do soutěže přihlásilo 4 306, než chlapců a mužů, kterých se zapsalo 2 607. Největší zájem byl mezi mladými, v kategorii 15-24 let chtělo soutěžit 3 956 lidí, v kategorii 25 a více let 2 089 lidí a v kategorii vokálních skupin pak 868 lidí.

„Další kolo soutěže proběhne v lednu, kdy se soutěžící mezi sebou utkají v semifinálových soustředěních rozděleni již do příslušných kategorií,“ říká koordinátor projektu Adam Kotalík. V semifinále bude o každé kategorii rozhodovat jeden porotce. Každý porotce pak nominuje do finále čtyři soutěžící ze své kategorie.

X Factor
X Factor je nová castingová show TV Nova otevřená pro zpěváky všech generací a poprvé u nás dává šanci prosadit se i vokálním skupinám. Vítěz získá kromě kontraktu na vydání vlastního alba i finanční prémii milion korun, kterou může využít na rozjezd své profesionální kariéry. Castingy se uskutečnily v říjnu, listopadu a prosinci v pěti městech České republiky.




Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tešim sa na vyber
Obrázek uživatelky
profil
Dává naději i starším ale aby to nebyla jen další superstar
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles