Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!

15. 05. 2015 | Trendy
Léto se blíží a vy ještě stále nevíte, co se nosí a co nového si pořídit? Každý v létě chce vypadat úžasně. Aby tělo každého z vás vyniklo v tom nejkrásnějším oblečení, dám vám pár tipů, co by u vás v šatníku nemělo rozhodně chybět!

Riflová krátká bundička
Můžou se nosit k šatům, k tričkům nebo i k tílkům. Riflovina letos letí. Sice když bude nad 30 stupňů Celsia, tak ji radši nechte doma. Ale jinak je módní a ideální téměř ke každému oblečení. Dají se koupit od 700 Kč docela hezké a kvalitní.

Proužky
Cokoliv s proužky bude ideální. Ať už sukně nebo tílko. Rozhodně na ně nesmíte zapomenout. Ale myslete na to, že byste si k nim měly vzít něco jednobarevného. Na délce a šířce nezáleží. Nosí se trička těsná a volná. V poslední době se nosí oblečení spíše kratší, ale delší oblečení ničemu taky neuškodí.

co nemá chybět v šatníkuKvětinové vzory
Top s květinovými vzory bude to nejlepší do krásného letního počasí! V poslední době se nosí spíše v krátkém střihu a do léta je to ideální. Třeba topy, u kterých je vám vidět bříško, jsou perfektní. V kombinaci s pohodlnými šortkami budete vypadat jako modelka. Protože květinové vzory zjemní váš obličej a pleť!

Kraťasy s laclem
Pokud máte hezké a štíhlé nohy, rozhodně bych si jedny na vašem místě koupila. Džínovina letí, takže džínové kraťasy s laclem, a ještě jsem je viděla i s květinovým vzorem, jsou na léto ideální. Zakryjí nedostatky v pase a zdůrazní vaše nádherné nohy.

Doufám, že jsem vám dala pár užitečných tipů! A pokud nemáte tu nejlepší postavu do tohoto oblečení, do léta máte dost času na ní zapracovat!  A pokud  to nezvládnete, nezoufejte, všechno oblečení se dá koupit i v širších střizích :)

Reninan - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!:

Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!
Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že už na to není věk ani figura...
Obrázek uživatelky
profil
díky za boží nápady Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kraťasy s laclem nemámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles