Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Deník fejsbukové matky

6. 06. 2016 | Televizní tipy
Název knihy: Deník fejsbukové matky
Autorka: Lucie Nachtigallová
Nakladatelství: Omega
Datum vydání: 2016
Formát: 130x200 mm
Vázaná vazba
Počet stran: 160 stran
Cena: 249 Kč

Knížka, kterou držíte v ruce, je naprostým unikátem. Je to totiž zřejmě jediná kniha na světě, která je napsaná pouze s pomocí statusů. Je to kniha, ve které nenajdete klasický začátek ani konec. Nemá strhující děj,  ba ani žádnou  hlavní dějovou linku. Nemá ani ilustrátora či slavného spisovatele, jak bývá zvykem. Nemá dokonce kladného či záporného hrdinu. Můžete ji začít číst zepředu, zezadu, nebo třeba i odprostřed, a přesto vám nic neuteče.

Je plná statusů. Obyčejných, ale přesto neuvěřitelných, vtipných, nepředvídatelných  minipříběhů, které přináší sám život.  Příběhů matky tří dětí, věčně pracujícího manžela, psa, želvy, šneků a několika koček. Matky, která má neobyčejný smysl pro humor, sebeironii a schopnost vypointovat své příběhy coby maminky na mateřské dovolené do statusů, ve kterých se budete možná poznávat  i vy a u jejichž čtení se budete  nepřetržitě usmívat. Knížka, kterou (a v tomto případě nejde o klišé) napsal s úsměvem na rtech sám život.

Deník fejsbukové matkyO autorce knihy

Deník fejsbukové matky:


Lucie Nachtigallová (1977), absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa.

Je spolumajitelkou firmy Velká dobrodružství. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který působí v médiích, má tři děti (osmiletá dvojčata a sedmiletou dcerku). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na FB stránce Deník fejsbukové matky.


Tuto knihu Deník fejsbukové matky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Deník fejsbukové matky:

Deník fejsbukové matky
Deník fejsbukové matky
Deník fejsbukové matky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám a mohu ji jen doporučit tak dobře jsem se u knížky už dlouho nepobavilaSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles