Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.06. 2024
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví

28. 01. 2010 | Výstavy

Zveme Vás koncem února na veletrh Dřevostavby, kde více než 170 vystavovatelů z 10 zemí Evropy představí novinky a aktuality z trhu využití dřeva ve stavebnictví. Staňte se součástí projektu, který po dobu čtyř dnů konání pravidelně navštěvuje kolem padesáti tisíc návštěvníků z řad odborníků a koncových zákazníků.


Nezapomínejte, že veletrhy a výstavy představují nedílnou součást marketingových komunikací a jsou jedním z nejdůležitějších nástrojů působících na všechny smysly zákazníků, návštěvníků i samotných vystavovatelů. Nedílnou součástí projektu jsou i doprovodné programy. Pátý jubilejní ročník veletrhu jich představí hned několik.


SALON DŘEVOSTAVEB 2010


drevostavby-logoSalon dřevostaveb je unikátní nesoutěžní přehlídka nejzajímavějších dřevostaveb realizovaných za poslední kalendářní rok v České republice. V pořadí již pátý ročník této největší české přehlídky architektury dřevostaveb se uskuteční v termínu od 25. do 28. 2. 2010 jako doprovodný program veletrhu Dřevostavby 2010. Cílem je zviditelňovat kvalitní realizace a poutavou formou široké laické i odborné veřejnosti ukázat cestu dřevěné architektury, která je odpovědná k životnímu prostředí a zároveň nerezignuje na kvalitu architektury a designu.


DŘEVĚNÝ DŮM 2010


Poprvé na veletrhu Dřevostavby bude veřejné vyhlášení soutěže Dřevěný dům. Organizátoři přidali pro zpopularizování soutěže samostatnou kategorii: Realizovaný energeticky úsporný dům. Smyslem soutěže je podpořit snahy o využití dřeva v českém stavebnictví. Vlastní soutěž je otevřena pro široké spektrum uchazečů: stavební firmy, architekty, stavební inženýry, studenty a všechny ostatní zájemce se zkušenostmi v projektování dřevostaveb. Cílem soutěže je vybrat nejpovedenější návrhy dřevěných domů, a to z hlediska architektonického řešení a ekologické zátěže, a dle dalších kritérií stanovených v podmínkách soutěže. Navštivte veletrh a dozvíte se více o možnostech dřevěného stavění.


DŮM SNŮ PRO KAŽDÉHO


drevostavbaTelevize Nova odvysílala v podzimním vysílacím schématu reality show Dům snů. Tento projekt byl divácky velmi úspěšný formát s prvky reality show, ve kterém soutěžily vybrané páry o postavený Dům snů . Show má své vítěze, tím ale nemusí skončit. Projekt „Dům snů pro každého“ navazuje, protože dům snů může mít každý. Na veletrhu Dřevostavby od 25. 2 naleznete nejen společnosti, které se na projektu podílely a budete se moci přesvědčit o kvalitách dřevostaveb, ale připravujeme i bloky přednášek a poradenské centrum.


Prostřednictvím výstavy, přednášek, dokumentů a tematické literatury představíme celý projekt a dozvíte se zákonitosti ekologických pasivních domů. „Dům snů pro každého“ je zároveň setkaní architektů, stavebníků a možná i vítězů reality show. Vyměňme si názory a zkušenosti, zeptejme se odborníků na výhody dřevostaveb.


Věříme, že téma veletrhu je a bude pro Vás zajímavé, a těšíme se na setkání a spolupráci s Vámi. Pátý ročník odborného veletrhu bude probíhat v PVA Letňany Praha v termínu od 25. do 28. 2. 2010.


Zdroj: Dřevostavby.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví:

Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
JE NĚCO NA MĚ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles