Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začíná jarní výstava HOBBY!

19. 04. 2010 | Výstavy

Ve středu 12. května se otevírá na českobudějovickém výstavišti zahrádkářský ráj a místo plné námětů a inspirací pro kutily a stavebníky - začíná jedna z nejnavštěvovanějších výstav, jarní HOBBY.


V pavilonu B1 jsou od prvního dne výstavy k dispozici bezplatné poradny  pro zahrádkáře a celodenní hudebně-zábavné a odborné programy. Mnoho zajímavých hostů přijalo ve středu  12. května pozvání do pořadu Slavte s námi aneb 20 let s Receptářem s křestem knihy Jiřího Krytináře  a ročenky Receptáře, představením ilustrované publikace „Velká kniha bylinek“, soutěžemi o věcné ceny, poradnou pro zahrádkáře a hudebním vystoupením . Den zpříjemní i taneční skupina MOVE 21, Fight Club České Budějovice s ukázkami taekwondo a kickboxu nebo Kuchařské čarování s Petrem Stupkou.


hobbyNávštěvníci se mohou těšit také každý den na celodenní program s dechovkou v Pivovarské zahradě nebo na hudebně zábavné bloky v Letním amfiteátru. Na čtvrtek 13. května  jsou  v pavilonu B1 připravené  svatební inspirace. Návštěvníci se tu seznámí se vším, co se svatbou souvisí: účesy, líčení, úprava nehtů, kytice a nebudou chybět ani módní přehlídky svatebních či společenských šatů. Zájemci si mohou navíc vyzkoušet i svou vlastní proměnu z rukou vizážistů a kadeřníků.
Do pavilonu Z zveme na užitečný seminář „Nízkoenergetické stavění, obnovitelné zdroje a dotace“.


V pátek 14. května  v pavilonu B1 se návštěvníci za účasti  Dr. Přemka Podlahy a Kateřiny Kalendové mohou zúčastnit soutěže o věcné ceny se společností Rašelina Soběslav a.s. pod názvem „Zkuste to uhodnout“. K dispozici tu bude včelařská a kaktusářská poradna, o prevenci srdečně cévních onemocnění a zdravotních rizicích obezity se zájemci dozví užitečné informace v Poradně zdravého životního stylu. V Pivovarské zahradě čeká na návštěvníky Den dechovky s Českým rozhlasem České Budějovice s kapelami Libkovanka, Golčovanka  a Babouci. Letním amfiteátrem bude znít cimbál a v Dětském koutku mohou malí i velcí prožít Den s Up. Parádou.


Sobota 15. května je  v pavilonu B1 dnem kulinářství s Receptářem prima nápadů. Za účasti Dr. Přemka Podlahy a kamer TV Prima se letos budou upravovat  „Ryby, rybičky z naší vodičky“. Pivovarská zahrada bude opět ve znamení dechovky a hudební program v Letním amfiteátru potěší příznivce např. Zuzany Stirské nebo Jarmily Šulákové. V Dětském koutku mohou nejmenší návštěvníci prožít den plný zábavy s TV Public.


hobbyV neděli 16. května za účasti Dr. Přemka Podlahy proběhnou hned dvě akce:   dopoledne 12. ročník soutěže voříšků „Hobbík 2010“  a  odpoledne soutěžní pořad v pavilonu B1.

Všichni bez rozdílu věku si  v Letním amfiteátru mohou poslechnout  např. Nezmary a Poutníky nebo v Pivovarské zahradě oblíbené Babouky.


Odborné bezplatné poradny pro pěstitele, zahrádkáře, včelaře a kaktusáře jsou připraveny po celou dobu výstavy v pavilonu B1, stejně jako v areálu výstaviště bezplatné poradenství v oblasti úspor energií. Tradičně se představí Český svaz chovatelů a Plachtařský klub. Zahradní centra a specializované firmy nabídnou návštěvníkům bohatou a pestrou paletu rostlin, semen, zahradní techniky a nářadí.


Všichni jsou od 12. do 16. května srdečně zváni každý den od 9 hodin na jarní výstavu HOBBY. Brány českobudějovického výstaviště se zavírají denně v 18 hodin, v neděli v 17 hodin.  Vstupné: dospělí 80 Kč, zlevněné vstupné 45 Kč, školní výprava 20 Kč/os., rodinná vstupenka 170 Kč.


Zdroj: VCB.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
praktické vecičky pre domacich kutilov
Obrázek uživatelky
profil
jsem z Brna, ale neznám. Nebo myslíš to zahradnictví u OBI?

a v Budějicích je to super.
Obrázek uživatelky
profil
ČTYŘLÍSTEK -TAM JEZDÍM SE KOCHAT A NAKUPOVAT DO BYSTRCE V BRNĚ
Obrázek uživatelky
profil
Škoda,že je to z Prahy dost daleko.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles