Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prosedlá buchta ještě na plechu

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:vaření
Kategorie:Vaření
Klíčová slova:buchta
Zobrazeno:1210x
Vložená:04.05.2011 21:19 hod.
Hodnocení:6.06/10
Hlasovalo:392
++++++____
FOTKA - Prosedlá buchta  ještě na plechu
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já ji znám jako prošívanou deku,ale bez povidel,teť ji teda zkusím s povidly.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ještě dodatek - tvaroh jsem do těsta dávala jen lžící a ani ne do mřížky a bylo to bez mazání sáčku. Tvaroh v těstě tvoří moc dobré kousky.Zpočátku to vypadá, že je tvarohu moc, ale při pečení se do těsta pěkně propadne.
Obrázek uživatelky
profil
Prosedlá buchta
Ingredience
4 vejce, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva
náplň: 500 g tvarohu, 2 vejce, 3/4 hrnku cukru, 1 vanilkový cukr, podle potřeby mléko
povidla, trochu rumu, trochu skořice

Postup
Nejdřív si připravíme náplně. Tvaroh rozmícháme s vejci a cukrem, podle potřeby přidáme mléko, neměl by být moc řídký. Povidla smícháme s rumem a skořicí.
Ušleháme sníh z bílků a špetky soli. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mléko s olejem, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení. Nastříkáme na ně mřížku z tvarohu pomocí cukrářského pytlíku nebo pevného sáčku s ustřihnutým růžkem, a do vzniklých čtverečků dáme hromádku povidel (nebo kousek ovoce). Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 25 minut (zkusíme špejlí).
Tvaroh a povidla se během pečení částečně propadnou do těsta.
Já jsem místo povidel použila domácí marmeládu
Přeju dobrou chuť
Obrázek uživatelky
profil
A receptík tu prosím je? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hmmm dala bych siSmajlíkSmajlíkSmajlík

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles